Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Madleverandør tager over i Stouby Multihus: Jeg har søgt flere gange

Peter Skov er ny forpagter i Stouby Multihus. Han vil tilbyde frokost og varme retter til byens borgere, der også kan få en smag af portvin. Foto: Elisabet D. Hyttel
Fra 1. august overtager Peter Skov officielt forpagtningen af Stouby Mulithus´café. Han flytter samtidigt sit cateringfirma ind i køkkenet.
Annonce

Stouby: Stouby Multihus har fået ny forpagter, men 58-årige Peter Skov er ikke ny i byen.

Han bor på Bråskovvej og har tidligere været på Fakkegrav Badehotel.

- Jeg har faktisk før søgt om at blive forpagter af cafeen i multihuset, men det er først blevet til noget nu, siger Peter Skov med et smil.

Det er ikke kun ham selv, der er rykket ind i multihuset. Han har tre ansatte med, for han flytter samtidigt hele sit firma, Skovs Mad, fra Social- og Sundhedskolen i Horsens til køkkenet i Stouby. Skolen flytter nemlig til et nyt sted uden kantine, så derfor var det et godt tidspunkt for firmaet at skifte adresse.

- Fordelen er, at vi er her hele dagen og kan skabe noget liv i dagtimerne for dem, der kommer. De kan både få morgenmad og frokost, men vi tilbyder også varme retter for dem, der gerne vil have aftensmad. Desuden har vi mulighed for at levere mad til skolebørnene, forklarer Peter Skov, der også vil være i hallen om aftenen, når der er arrangementer.

Annonce

Fællesspisning og portvin

Skovs Mad leverer frokost til 160 ansatte i forskellige firmaer og cateringer til fester og arrangementer. Nu kan Peter Skov så også tilbyde et lokale til festerne, fordi man kan leje multihuset.

Der ud over kommer hans opgaver til at bestå af rengøring og booking af både hallen og lokaler i Stouby Multihus.


Fordelen er, at vi er her hele dagen og kan skabe noget liv i dagtimerne for dem, der kommer.

Peter Skov


Cafeen er blevet ændret med nye møbler, og Peter Skov vil teste nogle arrangementer den første tid, blandt andet et arrangement med tapas og portvin, som allerede er udsolgt. Peter Skovs andet firma, portvinsimportøren Pass The Port, som han har sammen med en kammerat, får nemlig også til huse i multihuset.

- Vi vil prøve med noget fællesspisning og se, hvad det er, de lokale gerne vil have, forklarer Peter Skov.

Han har haft en diskussion med sig selv om, hvorvidt der skal være pomfritter på menuen, for Skovs Mad vil gerne levere gedigen, god mad.

- Måske kommer vi til at lave pomfritter en gang om måneden, hvis der er efterspørgsel på det, siger Peter Skov, der har ændret cafeens navn til Stouby Spisehus.

Peter Skov bor selv i området omkring Stouby, og det samme gør hans ansatte. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce