Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Marinehjemmeværnet eftersøgte kvinde i vandet

Marinehjemmeværnet var på vandet for at lede efter en kvinde, som muligvis var faldet i vandet. Foto: Jess Abrahamsen
En forsvunden kvinde trak Marinehjemmeværnet fra Fredericia og fra Juelsminde/Vejle i vandet for at deltage i eftersøgningen.
Annonce

Trelde: Lørdag eftermiddag kl. 14.26 blev Marinehjemmeværnet fra Fredericia og fra Juelsminde/Vejle tilkaldt for at deltage i en eftersøgning til vands efter en kvinde, som formodes faldet i vandet fra skrænten ved Trelde Næs.

- Vi stod på KSN (kommandostationen/Flotillens lokaler, red.), da vi fik opkaldet. Og da vi hørte, hvad det drejede sig om, smed vi alt, hvad vi havde i hænderne, fortæller fartøjsfører Henriette Thomsen fra Flotille 134 Fredericia i en pressemeddelelse.

Fartøjerne MHV 909 Speditøren fra Fredericia og dens gummibåd samt MHV 804 Andromeda fra Juelsminde/Vejle deltog i eftersøgningen sammen med en redningshelikopter fra Forsvaret og gummibåde fra Brand & Redning samt Rescue Juelsminde.

Annonce

Svært vejr

MHV 909 Speditøren med Henriette Thomsen i spidsen blev udpeget til at lede eftersøgningen på vandet.

- Det var et godt samarbejde. Alle gummibåde søgte inde ved kysten, og vi lå ude i det åbne med Speditøren, forklarer Henriette Thomsen.

Vejret besværliggjorde dog eftersøgningen, da det blæste med op mod 10 meter i sekundet, og det skabte halvanden meter høje bølger. Eftersøgningen blev afblæst af Forsvaret kl. 16.30 uden resultat.

Marinehjemmeværnet deltog med i alt 17 frivillige i eftersøgningen. Otte fra Fredericia og ni fra Juelsminde/Vejle.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce