Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Musical-hold gav den gas foran et decimeret publikum

Ungdomsskolen Hedensteds 2020-musical "Legally Blonde" blev - trods talrige corona-benspænd - afviklet i Hedensted Centret fra torsdag til lørdag foran samlet set henved 700 publikummer. Foto: Kasper Jørgensen/KJ Mediaproduction
Godt og vel 700 Hedensted-borgere og andre godtfolk lod sig underholde af dette års ungdomsskole-musical i Hedensted, "Legally Blonde". Omkring halvdelen af tidligere år.
Annonce

Hedensted: Torsdag, fredag og lørdag i sidste uge opførte Ungdomsskolen Hedensted dette års musical, "Legally Blonde", i Hedensted Centret.

En opsætning, der skulle have været afviklet sidst i marts måned, men som måtte udsættes på grund af restriktionerne i forbindelse med den allestedsnærværende coronavirus.

Ungdomsskolen har dog hele tiden været meget stålsat på, at dette års musical skulle afvikles og efter en intens øveperiode var det blevet tid til at invitere publikum indenfor i dagene fra 17.-19. september.

De fire forestillinger ville normalt trække henved 1400 publikummer, men på grund af corona havde man sat en begrænsning på 275 billetter pr. forestilling. Altså 1100 billetter i alt. Men kun godt 700 var inde og se de fire forestillinger.

Annonce

Fik lige ekstra benspænd

- De seneste restriktioner vedrørende coronavirus var lige et benspænd ekstra. Der var faktisk folk, der havde købt billet, som valgte ikke at møde op, og der er helt sikkert også nogle, der har undladt at købe billet med henvisning til corona, siger ungdomsskoleleder Grethe Riber Dam.


Det er dog min klare fornemmelse, at dem der kom følte, at forestillingerne blev afviklet på meget forsvarlig vis, og vi har da også kun modtaget rosende ord.

Grethe Riber Dam, leder af Ungdomsskolen Hedensted


- Det er dog min klare fornemmelse, at dem der kom følte, at forestillingerne blev afviklet på meget forsvarlig vis, og vi har da også kun modtaget rosende ord. Det var dæleme også en flot forestilling, hvor de unge medvirkende på meget fornem vis fik leveret et flot og meget teknisk udfordrende musical-show både hvad angår dans, musik og sang, siger Grethe Riber Dam.

Annonce

Blandede følelser

Instruktøren Steffen Hansen har lidt blandede følelser omkring dette års musical.

- Det er da frustrerende, at vi får leveret vores bedste musical nogensinde, og så kun deler det med halvdelen af det publikum, der ville være dukket op under normale omstændigheder. Det er dog stadig top-fedt at opleve publikummer, der kommer ind og tror, de skal se en folkeskole-musical. De blev jo blæst bagover af niveauet, hvilket mange af dem da også gav udtryk for bagefter, siger Steffen Hansen.

Så lykkedes det endelig for Ungdomsskolen Hedensted at afvikle dette års musical "Legally Blonde" i Hedensted Centret. Her ses hele musical-holdet efter én af forestillingerne inklusive instruktør Steffen Hansen, der står yderst til højre. Foto: Kasper Jørgensen/KJ Mediaproduction

Holdet bag musicalen får dog ikke lov til at hvile på laurbærrene. Allerede 3.-4. oktober indkaldes der nemlig til audition til næste års musical "Footloose", som afvikles i Hedensted Centret i dagene fra 15.-17. april.

- Håbet er naturligvis, at vi til den tid vil kunne afvikle forestillingerne uden alt for mange corona-benspænd. Under alle omstændigheder er vi dog taknemmelige for, at det lykkedes os, at afvikle dette års musical, siger Grethe Riber Dam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce