Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Nanne danser motion og store smil frem i Uldum

Nanne Siff Rasmussens smittende engagement har gjort motionsformen Hit Fit Dance til lidt af et tilløbsstykke i Uldum. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
For tre år siden introducerede Nanne Siff Rasmussen Uldum for danse-fitness-formen "Hit Fit Dance". Nu er hun nomineret til prisen for Årets initiativ til Hedensted Kommunes Award-show for det frivillige foreningsliv.
Annonce

Uldum: En ny og sjov måde at dyrke motion på. Sådan beskriver Nanne Siff Rasmussen den dansefitness-form, som hun for knap tre år siden introducerede til Uldum-borgerne. Et initiativ, der er blevet taget vældig godt imod i den lokale idrætsforening. I dag danser og sveder omkring 30 hovedsageligt kvinder hver uge på Nannes hold i gymnastiksalen på Uldum Skole.

Konceptet, der blandt andet er udviklet af Vild med Dans-kendissen Marianne Eihilt hedder "Hit Fit Dance" og går kort fortalt ud på, at man på en time danser sig igennem syv årtiers største musikhits: Rock'n roll til 50'ernes rockede rytmer, twist til 60'ernes Beatles, 70'ernes discotrin i bedste John Travolta stil, pop og grandprix fest fra 80'erne samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00'erne og 10'erne.

- Jeg har altid elsket at danse, og med Hit Fit Dance får jeg både motion og energi. At være sammen med så mange glade, svedige kvinder et par gange om ugen, giver mig bare helt vildt meget, lyder det fra Nanne Siff Rasmussen om baggrunden for, hvorfor hun i sin tid uddannede sig til Hit Fit Dance-instruktør.

Annonce

Ikke kun i Uldum

Tidligere har Nanne Siff Rasmussen lavet meget teater og har bl.a. drevet børneteaterforeningen Lille Stjerne. På grund af en kronisk tarmsygdom har hun dog været nødt til at drosle ned for teatret, da stress i forbindelse med opsætning af stykker kan påvirke sygdommen. Til gengæld giver Hit Fit Dance Nanne Siff Rasmussen energi til at holde tarmsygdommen i ave, og hun oprettede i sin tid Hit Fit Dance-holdet, da der ikke var andre udbydere af motionsformen i området.

Udover holdet i Uldum har hun også et Hit Fit Dance hold i RM Fitness i Rask Mølle, hun har i en periode haft et særligt hold for teenagere i Uldum. Hun underviser indimellem elever på Uldum Højskole i Hit Fit Dance, hun har lavet tre maratons-arrangementer, hvor der er blevet danset flere timer en lørdag eller søndag, og hun har for nylig haft et pop-up Hit Fit Dance-hold på Jelling Friskole, hvor hun arbejder som lærer.

- Jeg synes bare, det er super godt koncept, som rammer en bred skare og er noget andet end "Baller af stål", eller hvad det ellers hedder i fitnessverdenen. Jeg synes, det er helt fantastisk, hvis det kan brede sig mere ud, lyder det fra Nanne Siff Rasmussen.

Hun er indstillet til prisen af Uldum Idrætsforening og de begrunder blandt andet indstillingen med, at alle er velkommen til Hit Fit Dance; unge som gamle, store som små, tykke som tynde

- Nanna har formået at få hevet folk op af stolen og ud på gulvet til en sjov og anderledes måde at træne på. Hendes engagement er helt fantastisk, og hun får alle til at føle sig velkommen, lyder det i indstillingen.

Annonce

Afgiv din stemme her:

Fill out my Wufoo form!

OBS: Du kan stemme via dette link, hvis du ikke kan se afstemningsmodulet herover.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce