Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Nu er det blevet lidt nemmere at finde rundt i Hedensted: Nye skilte viser vej

Så har BID-samarbejdet i Hedensted igen været på spil i byrummet. Der er tre forskellige steder i bymidten blevet opsat skilte, der viser rundt til de forskellige butiksområder med videre i byen. Skiltene blev sat op af Frank Bertelsen (t.h.) og John Mortensen fra kommunens vejafdeling. For en god ordens skyld skal det nævnes, at det ene butikker-skilt er blevet vendt. Foto: Henrik Dolmer

Hedensted: BID-samarbejdet i Hedensted har slået til igen. Fredag 7. maj kørte folk fra kommunens vejafdeling rundt og satte nogle nye byskilte op, som skal gøre det nemmere at finde rundt i byen.

Disse nye byskilte er ikke permanente, men skal være med til at signalere, at der er nye tider på vej for Hedensteds bymidte. Hedensted Kommune er nemlig ved at udarbejde en plan, som skal gøre bymidten mere attraktiv at opholde sig i, give bedre muligheder for aktiviteter for alle aldersgrupper og løse nogle af de udfordringer, der er med byens kringlede infrastruktur.

BID-samarbejdet

BID-samarbejdet er et projekt, også igangsat af kommunen, der samler handelslivet, foreninger, borgere og frivillige om en række konkrete projekter. I første omgang har det været forskønnelse af jernbane-tunnelen, midlertidige byrumsmøbler og asfaltbelægning til glæde for skatere og basketballspillere med flere i Trykkeriparken. Og nu disse byskilte, der ligesom byrumsmøblerne er lavet af den lokale trævirksomhed Træls.

Annonce

Svært at finde rundt

Erhvervskonsulent i Hedensted Kommune, Heidi Baltzer Schmidt, har været med til at finde på idéen med disse byskilte.

- Selv borgere, der har boet her i mange år, kan have svært ved at finde rundt i byen, så vi synes i BID-samarbejdet, at det kunne være spændende at vise vej til alle de forskellige butiksområder og andre erhverv og seværdigheder, vi har her i bymidten med disse skilte. Der er dog kun tale om en test, men lad os nu se, om ikke det ender med at blive en permanent ting, siger Heidi Baltzer Schmidt.

Skiltene er sat op tre steder: Ved Home-butikken på Vesterbrogade, på Haralds Plads og ved lyskrydset Nørrebrogade/Mosegade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce