Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

OL-jagtende windsurfer og basketball i Horsens: Lokale projekter har fået vigtige støttekroner

Mads Jepsen drømmer om OL-deltagelse, og nu er der økonomisk hjælp på vej, så han nemmere kan nå sit mål. Foto: Insero Horsens/jnphoto.dk
Den 23-årige windsurfer Mads Jepsen vil være verdens bedste og kvalificere sig til OL i 2024, hvilket han har fået støtte fra Insero Horsens til at opnå. Aktivitetsparker og basketball-projekter er også blandt modtagerne.

Horsens: - I første omgang er mit store mål at kvalificere mig til OL i 2024 og konkurrere mod de allerbedste inden for denne nye OL-disciplin.

23-årige Mads Jepsen fra Juelsminde Sejlklub fortæller i en pressemeddelelse fra Insero Horsens om sine drømme og ambitioner inden for windsurfing-disciplinen iQfoil, der tilføjes til det olympiske program, når Paris om få år er værtsby.

- Min ambition er samtidig på længere sigt at blive en af verdens bedste surfere og kæmpe med om medaljer til de største stævner, tilføjer han.

Annonce

Bakker op om talenter

Sejlsport er ofte forbundet med store udgifter til udstyr og rejseaktiviteter, som kræves, hvis der skal konkurreres på højeste niveau, og bedre træningsforhold er nødvendigt, hvis Mads Jepsen skal kunne udvikle sig.

Til det har han nu fået en bevilling fra Insero Horsens, som blandt andet skal gå til nyt udstyr.

- I Insero Horsens bakker vi op om lokale sportstalenter, som har evnerne til at markere sig på internationalt plan inden for deres sportsgren. Mads Jepsen har gennem en årrække bevist, at han har en særlig dedikation og talent inden for windsurfing. Vi ser frem til at følge hans udvikling, siger Kim Søgård Kristensen, administrerende direktør for Insero Horsens.

Annonce

Støtte til basketball

I alt har 11 klubber og og foreninger fået støtte i denne uddeling fra Insero Horsens, hvor Mads Jepsen har fået sin støtte gennem Juelsminde Sejlklub.


Opbakningen fra Insero Horsens betyder, at jeg kan holde fuldt fokus på min træning og på at dygtiggøre mig – det betyder virkelig meget.

Mads Jepsen, windsurfer


To projekter inden for basketball er også med på listen. HIC Elite har fået et beløb til indkøb af en ny spiller, og et treårigt projekt hos Børnebasket Horsens har fået 150.000 kroner.

- Med denne bevilling fra Insero er vi et stort skridt tættere på at kunne realisere projektet "Horsens - En levende basketballby", siger Anders Katholm, som er formand ved BørneBasket Horsens.

Annonce

Større ramme i corona-tiden

Også Bakkelunden Bypark i Dagnæs-Bækkelund har fået 150.000 kroner, der er højeste uddelte beløb i denne omgang. I den høje ende ligger også 100.000 til Stouby Aktivitetspark og 80.000 kroner til Horsens & Friends, der er en fornyelse af et årligt sponsorat.

Støtte til 11 projekter

Insero Horsens har i denne omgang støttet klubber og foreninger med 11 projekter:

Børnebasket Horsens – 150.000 kr. over tre år

Styrkelse af breddebasketball i lokalområdet for især 6-12-årige.

Storstrandsbroen i Juelsminde – 61.250 kr.

Bevillingen er målrettet indkøb af flydeponton ved broen.

Bakkelunden Bypark – 150.000 kr.

Bevillingen går dels til materiale til naturfagsundervisning samt udstyr på naturlegeplads.

Stouby aktivitetspark – 100.000 kr.

Til at styrke sammenhold og aktiv fritid i området og dermed bidrage til at fastholde og tiltrække borgere.

Sponsorat Horsens & Friends – 80.000 kr.

Fornyelse af sponsorat i Horsens & Friends for 2021.

Bevillinger op til 50.000 kr.

Fodboldvogne til FC Horsens

Midler til indkøb af nye boldvogne til fodboldklubben.

Surfer til OL

Sponsorering af windsurferen Mads Jepsen fra Juelsminde Sejlklub.

Tumletennis ved Horsens Tennisklub

Udstyr til tennisundervisning for 3-6-årige i tennisklubben.

Udstyr til fodboldhold ved Hatting-Torsted IF

Udstyr til nystartet fodboldhold for de yngste årgange.

Kajak til Horsens Kajakklub

Bevilling i forbindelse med covid-19 til indkøb af K2-kajak.

Spillerkøb HIC Elite

Bevilling i forbindelse med covid-19 til indkøb af ny basketballspiller.

(Insero Horsens oplyser ikke de præcise beløb ved bevillinger under 50.000 kroner)

Insero Horsens har i forbindelse med coronapandemien øget bevillingsrammen frem til udgangen af 2021 for at kunne støtte flere projekter i klubberne og foreningerne, der som så mange andre er ramt af nedlukninger og restriktioner.

- Jeg vil endnu engang gerne opfordre interesserede lokale foreninger, klubber og institutioner til at tage kontakt til os. Vi kan på kort tid vurdere, om et projekt er inden for vores fokus eller pege i retning af andre muligheder, lyder opfordringen fra administrerende direktør Kim Søgård Kristensen.

Insero Horsens har fire årlige ansøgningsfrister. For at gøre behandlingsprocessen så effektiv som mulig anbefaler Insero Horsens, at interesserede klubber og foreninger tager direkte kontakt enten på telefon eller mail.

Horsens IC er blandt modtagerne af Insero Horsens' seneste bevillingskroner. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce