Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ombygning på havnen i Juelsminde: Fiskebutik og bistro kommer hver for sig

Ny maling, ny skiltning og nyt tag - også udadtil kommer der til at ske ting og sager hen over efteråret og vinteren. Mens ombygningen står på, er salget af fisk rykket ud i en fiskebil og bistroen lukket ned. Foto: Emil Fibiger
Hen over efteråret og vinteren gennemgår to forretninger under Juelsminde Fisk en forvandling.
Annonce

Juelsminde: Hos Juelsminde Fisk bliver det stille vinterhalvår benyttet til at renovere og bygge om.

Det drejer sig overordnet set om at separere firmaets bistro og fiskebutik, som hidtil har været under samme tag og i et åbent lokale.

Butikken tages ud og indrettes i en anden bygning på havnen, mens bistroen bliver og får mere plads, fortæller indehaveren Pernille Juul.

- Bistroen bliver større og får et nyt koncept. Det bliver mere lækkert med moderne indretning og interiør. Der kommer også varme ind, så vi får mulighed for at holde åbent hele året, siger hun.


Den trænger bare, så det bliver den helt store tur. Alt indvendigt i bistroen såsom vægge og gulve bliver shinet op. Den bliver også gjort pæn udadtil. Der skal både pudses op, males, nyt tag og nye skilte på.

Pernille Juul


Annonce

Trænger til en kærlig hånd

Bistro-bygningen blev opført i 1980’erne. Der er ikke blevet gjort det store ved den i årenes løb, så nu er tiden inde.

- Den trænger bare, så det bliver den helt store tur. Alt indvendigt i bistroen såsom vægge og gulve bliver shinet op. Den bliver også gjort pæn udadtil. Der skal både pudses op, males, nyt tag og nye skilte på, siger Pernille Juul.

Annonce

Tager højde for corona

Hun er glad for, at hun ikke satte gang i ombygningen for et år siden, da afstand ikke betød så meget.

Nu kan der tages højde for corona.

- Vi bygger efter coronarestriktionerne. Det vil sige, at vi tænker over, at der skal være et flow, så der ikke bliver knudepunkter. Der skal være mulighed for at holde afstand i overensstemmelse med afstandskravene, siger Pernille Juul.

Bistroen indrettes, så bestillingen af mad og drikkevarer foregår et sted og udleveringen et andet sted. Der bliver også lavet en åbning, så kunder ved udeborde kan hente deres mad uden at skulle ind.

Og i fiskebutikken bliver det ”ind ad en dør, og ud ad en anden”.

Annonce

Midlertidig butik

Mens arbejdet står på, er bistroen lukket ned. Salget af fisk er flyttet ud, så det foregår fra en fiskebil. Skiftet sker i denne weekend, og det fortsætter med at være sådan ind i det nye år.

Pernille Juul tør ikke sætte en dato på for åbningen i de nye rammer, men hun kan love én ting:

- Til foråret er vi klar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce