Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Over 100 indstillinger til detailpris

Kunder har i marts måned kunnet indstille butikker til den nye detailpris. Foto: Mads Dalegaard
I april ruller konkurrencen om kommunens nye detailpris videre. Over 100 kunder har indstillet butikker, og vinderen findes til maj.

Hedensted/Juelsminde/Tørring: Kunderne kan godt lide de lokale butikker.

Det må være konklusionen på en måned, hvor kunderne har kunnet indstille lokale butikker til Hedensted Kommunens nye detailpris. Få dage før deadline for indstillinger udløb 31. marts, havde over 100 kunder indstillet butikker til prisen.

- Det er fantastisk, at så mange har indstillet til prisen, siger erhvervskonsulent fra Hedensted Erhverv, Heidi Baltzer Schmidt, der står for prisen, der uddeles for første gang i år.

Annonce

De kunder, der indstiller, er med i lodtrækningen om et gavekort til butikkerne på 500 kroner. I løbet af april får alle nominerede butikker et klistermærke op i vinduet. Et dommerpanel bestående af syv lokale virksomhedsejere, der har berøring med detailhandlen vælger derefter otte-10 kandidater ud, inden en endelig vinder bliver kåret 28. maj 2021.

Service og smil

I indstillingerne har kunderne skullet begrunde, hvorfor de mener deres yndlingsbutik skal have prisen.

Blandt andet nævner kunderne en god service, kampgejst i en coronatid og nye tiltag som salg via social medier. Alle indstillinger vil nu blive gennemgået og forelagt dommerpanelet.

- Dommerpanelet vil kigge rigtig meget på kundernes begrundelser, på om butikkerne er omstillingsparate, nytænkende og yder den bedste service, forklarer Heidi Baltzer Schmidt.

Vinderen af Detailprisen 2021 modtager et kunstværk og en pris, begge dele designet af lokale kunstnere og virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce