Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Partier savner aktive medlemmer

Mads-Peder Winther Søby

Læserbrev: Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange politiske partier, savner aktive medlemmer. Jeg tror, det udsagn er sandt, for alle partier; i hvert fald er det virkeligheden for SF-Hedensted.

Om et år er der kommunalvalg, og der skal konstitueres et nyt byråd for en fireårig periode. Hvad det byråd, såvel som det siddende skal arbejde med, tage stilling til, hvilken retning, man ønsker vores kommune i – alt det, kan man relativt let få indflydelse på, ved at blive en aktiv spiller til partiernes gruppemøder. Lige meget om man ønsker at være opstillet eller blot hjælpe kandidaterne med at blive klædt på til opgaven, så er der brug for dig!

Vi i SF-Hedensted ønsker at bringe kommunen i retning af mere social lighed, vi ønsker en sammenhængende og god skolepolitik. Vi ønsker en engageret kulturpolitik, en kommune der er bannerfører på den grønne omstilling. Vi ønsker alle beslutninger målt op imod FNs 17 verdensmål. Kort sagt, så ønsker vi en kommune i balance, hvor det gode liv i en landkommune er i højsædet. Vi har muligheden for at påvirke den udvikling, sætte vores aftryk i debatten, både i og uden for byrådsalen – Det er indflydelse!

Annonce

Så har du en socialist i maven, og ønsker du at debattere og kæmpe for SF-værdier i Hedensted kommune, så giv dig til kende. Du skal være meget velkommen som aktivt medlem. I SF-Hedensted er der meget kortere vej fra holdning til indflydelse, end du måske tror. Vi er et fællesskab omkring rød/grønne værdier.


Vi har muligheden for at påvirke den udvikling, sætte vores aftryk i debatten, både i og uden for byrådsalen

Mads-Peder Winther Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce