Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Rathmann & Mortensen: Revisionsfirma med vokseværk udvider ejerkredsen

Revisionsfirmaet Rathmann og Mortensen på Vejlevej i Hedensted har udvidet ejerkredsen med fynboen André Jørgensen (yderst t.v.). På billedet ses endvidere de to andre medejere, Tommy Rathman (i midten) og Daniel Mortensen. Foto: Henrik Dolmer
Revisionsfirmaet Rathmann & Mortensen på Vejlevej i Hedensted har vokseværk. Firmaet er gået fra otte til 16 ansatte på blot tre år. Det har ført til udvidelse af både lokalerne på Vejlevej og ejerkredsen. Indehaverne Tommy Rathmann og Daniel Mortensen har fået selskab af fynboen André Jørgensen.

Hedensted: Det går godt for revisionsfirmaet Rathmann & Mortensen på Vejlevej i Hedensted. Firmaet har fordoblet både sin omsætning og antallet af medarbejdere på blot tre år. Det har fået indehaverne Tommy Rathmann og Daniel Mortensen til at udvide både lokalerne på Vejlevej og ejerkredsen. Ind er kommet den 45-årige fynbo André Jørgensen. Dels for at aflaste Tommy og Daniel i det daglige arbejde, og dels for at lægge kimen til et generationsskifte. Tommy Rathmann er efterhånden blevet 61 år, og vil gerne trappe lidt ned hen over de kommende seks-syv år.

- Vi råder jo selv vores kunder til at forberede et generationsskifte i god tid, og det er præcis det, vi gør, ved at tage André med i ejerkredsen, siger Tommy Rathmann, der ikke mindst glæder sig til at få tid til at spille noget mere golf.

Er trådt ud af partnerskab

André Jørgensen har været ansat som revisor hos Søby Revisorer i Odense siden 2007. De seneste fire et halvt år som partner i firmaet. Det partnerskab er han imidlertid trådt ud af i forbindelse med skiftet til Rathmann & Mortensen i Hedensted. André Jørgensen tiltrådte i Hedensted-firmaet 1. august.

- Jeg har læst på universitetet sammen med Daniel, og vi har løbende haft kontakt med hinanden lige siden. På den led har jeg jo hørt om alle de spændende ting, firmaet har gang i, og herunder den rivende udvikling, som der er i Hedensted-området, siger André Jørgensen, og Daniel Mortensen supplerer:

- Vi har haft ham i kikkerten i et par år, men troede ikke, han var flytbar. Han har jo boet på Fyn i mange år og var partner i et Odense-firma. I november 2020 udviklede nogle små snakke sig til nogle mere seriøse, og vi fandt til sidst ud af, at der var et match, siger Daniel, og fortsætter:

- Dels skulle André være klar til at flytte til området, da vi lægger stor vægt på at være lokale, og dels var det jo vigtigt at få afklaret, at vi har de samme værdier, siger han.

Annonce

Balance i tingene

Det handler blandt andet om, at der skal være en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

- Vi er jo en branche, der er kendt for, at det hele handler om arbejde, arbejde, arbejde, men vi har valgt en indgangsvinkel der hedder, at vi ikke skal have noget overarbejde overhovedet. Ikke desto mindre har vi vækstet hele tiden, og derfor giver det god mening for os at få en ny partner ind, siger Daniel Mortensen, der kom ind i ejerkredsen i 2015.

André Jørgensen har kone og to børn, og efter 25 år i Nr. Broby på Fyn flytter de til Tirsbæk Bakker mellem Vejle og Hedensted, hvor det lokale byggefirma Preben Jørgensen Huse skal stå for opførelsen af deres nye hus. Parrets datter bliver dog på Fyn, og det gør sønnen muligvis også.

Annonce

En flad struktur er godt

- Jeg for min del glæder mig over at være blevet en del af et professionelt team, der betjener alle mulige typer kunder professionelt. Og så tiltaler det mig, at der er tale om en flad struktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, siger André Jørgensen.

Den kontormæssige udvidelse af firmaet handler om, at man har indtaget et nabolejemål ved at vælte en væg.

- I takt med, at vi er blevet flere og flere, har det vist sig nødvendigt at få nogle flere kvadratmeter. Det får vi nu, idet udvidelsen giver os 220 kvadratmeter ekstra så vi kommer op på 550 kvadratmeter alt i alt. Det er ensbetydende med syv nye kontorer og et mødelokale, siger Tommy Rathmann.

Denne udvidelse handler først og fremmest om at sikre medarbejderne nogle opgraderede forhold. Herunder det bedre at kunne opfylde ønsker omkring enkeltmandskontorer. Helt i Søren Brostrøms ånd i disse corona-tider.

Annonce

Nyt firmanavn med tiden

Med ankomsten af André Jørgensen som ny partner er firmanavnet Rathmann & Mortensen jo ikke længere helt retvisende.

- Det har du ret i, men af praktiske årsager – og fordi André er helt ok med det – så kører vi videre med det nuværende navn på den korte bane, men det er klart, at vi skifter navn på den lange bane, når det påbegyndte generationsskifte er endeligt gennemført, slutter Daniel Mortensen.


Vi råder jo selv vores kunder til at forberede et generationsskifte i god tid, og det er præcis det, vi gør ved at tage André med i ejerkredsen.

Tommy Rathman, medejer af revisionsfirmaet Rathman & Mortensen


I løbet af efteråret vil der blive afholdt en reception, hvor man kan hilse på den nye medejer og se de nye lokaler. En eksakt dato er endnu ikke fastlagt.

Revisionsfirmaet Rathmann & Mortensen har udvidet ejerkredsen og lokalerne på Vejlevej i Hedensted. Her ses fra venstre de tre ejere, Daniel Mortensen, Tommy Rahtmann og André Jørgensen, i de nye lokaler, der rummer syv nye kontorer og et mødelokale. Foto: Henrik Dolmer
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Danmark skal være et land, der melder sig ind - og ikke ud - når der er brug for at tage ansvar i den verden, vi er en del af

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ølsted Gospel Singers spiller forårskoncert

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Indled sommeren med rock på Snaptun Havn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Borgere blev lovet cykelsti efter vejkollaps, men travlhed i vejafdelingen forsinker projektet

Hedensted/Juelsminde Avis

Politikere krydsede klinger om forsvarsforbeholdet

Hedensted/Juelsminde Avis

Åben have i Vrigsted

Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Sådan kombinerer du sommerferie og vægttab

Hedensted/Juelsminde Avis

KD støtter friplejehjem i Løsning: Ældre bør have frit valg, når de skal på plejehjem

Hedensted/Juelsminde Avis

Det er vigtigt at måle alle infrastruktur-investeringer efter samfundsøkonomisk rentabilitet, hvilket helt forsvinder i debatten om timedrift og togfond

Hedensted/Juelsminde Avis

Fest, musik og røget fisk på røgepladsen i Juelsminde

Hedensted/Juelsminde Avis

Ferguson Dage: Traktormuseum fejrer 20 års fødselsdag med to dages larm

Hedensted/Juelsminde Avis

Flisemangel udsætter arbejde på Storstranden: Venter med anden etape til efteråret

Hedensted/Juelsminde Avis

39-årige Iben fra Vejle er blevet slagter i Glud: Uddeler luftede ideen for hende for flere år siden

Hedensted/Juelsminde Avis

Modebutik i Hedensted er Gazelle for fjerde år i streg

Hedensted/Juelsminde Avis

Tyveri af kabler fra byggeplads

Annonce