Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Rema-købmand stopper pludseligt: - Det er en sag mellem os og franchisetager

Købmand Chano Nymann og hustruen Marianne Nymann har i årevis været det kendte ansigt i Rema 1000 i Hedensted. Sådan er det ikke længere. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
En ny midlertidig bestyrer har overtaget Rema 1000 i Hedensted, efter købmand Chano Nymann fra den ene dag til den anden er stoppet.

Hedensted: Efter at have stået i spidsen for Rema 1000 siden 2006 er købmand Chano Nymann nu pludselig ikke længere at finde i butikken i Hedensted.

Hovedkontoret bekræfter, at han er stoppet tirsdag, men baggrunden ønsker de ikke at uddybe.

- Det er en sag mellem os og franchisetager. Sådan er det altid, når der er tale om en personsag, siger kommunikationschef Jonas Schrøder.

Annonce

I forbindelse med overdragelse til en midlertidig bestyrer var der lukket nogle timer torsdag eftermiddag, oplyses det. Her blev der gjort status i butikken sammen med regionschef og revisor.

- Det er standard ved alle butikker i forbindelse med en overdragelse, siger Jonas Schrøder.

Butikken har haft overskud de seneste fire år. I 2020 endte resultatet på 1,4 mio. kr., og der var også planer om at udvide de ellers nye rammer på Overholmvej.

Hovedkontoret kan ikke oplyse, hvornår de forventer at have fundet en ny franchisetager.

Det har ikke været muligt for Folkebladet at få kontakt til Chano Nymann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce