Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Stort overblik: Her kan du møde politikerne i Hedensted Kommune

Valgkampen til kommunalvalget er i fuld gang i Hedensted Kommune. Se, hvor der er vælgermøder og politiske arrangementer de kommende uger.

Hedensted Kommune: 16. november skal vi sætte kryds til kommunal- og regionsrådvalget, valgplakaterne er kommet i lygtepælene og politikerne er ude på gader og stræder.

Se herunder, hvornår der er mulighed for at møde politikerne i din by, eller diskutere netop det emne, du har særlig interesse for.

Har vi overset et valgarrangement kan du kontakte journalist Ingrid Trier på itc@hsfo.dk og/eller skrive det ind i vores arrangementsoversigt på www.hsfo.dk/eventinfo.

Annonce

Artiklen opdateres løbende.


Tirsdag 9. november - Mink

Horsens Folkeblad har allerede været vært for tre vælgermøder i kommunen, bl.a. i Stenderup. Arkivfoto: Emil Fibiger

Hvad er fremtiden for Dansk Minkavl? Det spørgsmål stiller Venstre i Hedensted Kommune, når de tirsdag 9. november kl. 19 til 21 inviterer til debat hos Erik og Vibeke Christensen, på Vestermarksvej 18 i Løsning.

Erik Christensen vil fortælle om sine egne oplevelser i forbindelse med nedlukningen af det danske minkerhverv, borgmesterkandidat Ole Vind (V) vil fortælle om minkerhvervets betydning for Hedensted Kommune og endelig vil folketingsmedlem Troels Lund Poulsen (V) fortælle om erstatninger og den aktuelle situation vedr. mink-kommissionen.

Onsdag 10. november

Avisen er ikke bekendt med nogle vælgerarrangementer denne dag.

Torsdag 11. november - Skolerne, Stenderup og Korning

Birgitte Pust (V), Liselotte Hillestrøm (S) og Lene Tingleff (V), inviterer Stenderup-borgerne til en snak om politik i forsamlingshuset fra kl. 16 til 17.30.

De tre Rotary klubber i Hedensted Kommune inviterer til vælgermøde på Korning Kro klokken 18. Mødet indledes med en middag inden politikerne indtager panelet. Derfor er tilmelding nødvendig til Ejvind Jepsen på mail@ejvindjepsen.dk eller tlf: 30 46 22 32

Endelig inviterer Skolelederforeningen og Hedensted Lærerkreds til vælgermøde om skolerne i Hedensted. Overskriften for mødet er: "Hvor skal vi hen med skolerne i Hedensted – og hvordan sikrer vi, at det sker?". Mødet finder sted på Stjernevejskolen i Hedensted fra kl. 19 til 21. Kandidater fra ni forskellige partier vil deltage i debatten, herunder borgmesterkandidaterne Ole Vind (V) og Kasper Glyngø (S). Journalist Lennart Kjær Schouborg fra Horsens Folkeblad er ordstyrer.

Fredag 12. november - Lindved

Erhvervslivet i Lindved inviterer til fyraftensmøde hos Karosserigården med de fire lokale byrådskandidater fredag 12. november kl. 16. Kandidaterne er Birgit Jakobsen (KD), Hanne Lützen-Laursen (DF), Heidi Würtz Møller (A) og Max Matthäi (V).

Lørdag 13. november - torvesnak i Hedensted

Kandidater fra de fleste partier vil samles på Brd. Michaelsens plads i Hedensted og stå klar med flyers og en snak.

Søndag 14. november

Avisen er ikke bekendt med nogle vælgerarrangementer denne dag.

Mandag 15. november

Avisen er ikke bekendt med nogle vælgerarrangementer denne dag.

Allerede afholdt: Mandag 1. november - Miljøministeren og byudvikling i Hedensted

Mandag eftermiddag, klokken 15.45 er der mulighed for at møde miljøminister Lea Wermelin (S), når hun gæster Hedensted, for at høre om Hedensted Søerne og Hedensted Folkeskov.

- Alle med interesse for miljø og natur er velkomne til at gå sammen med ministeren fra kl 16. Lea Wermelin er klar til at tale om de emner, der optager dem, som møder op, fortæller borgmester Kasper Glyngø (S).

Det er er Socialdemokraterne i Hedensted, som er værter for besøget. Mødestedet er P-pladsen, der ligger ved det nye naturområde, lige over for Årupvej 29, Hedensted.

Byudvikling i Hedensted. HIF Erhvervsklub, Hedensted Handel og Hedensted Rotary Klub inviterer til vælgermøde i Kjærgaard Loung, Jørgensens Alle 26, kl. 19-21.

På mødet kan man få aktuel viden om byrådskandidaternes holdning til udvikling af Hedensted by og opland. Kandidater fra alle partier, der stiller op til kommunalvalget 16. november, er inviteret.

Tirsdag 2. november - Ældrepolitisk topmøde og Ølholm

Ældre Sagens tre lokalafdelinger og Seniorrådet inviterer til "Ældrepolitisk Topmøde" 2. november kl. 16.30-19 på Hedensted Sognegård. På mødet vil der blandt andet være paneldebat med udgangspunkt i, hvad er værdig ældrepleje, når det kommer til rengøring, og hvad kan man gøre for at bekæmpe ensomhed blandt ældre?

Ølholm Lokalråd inviterer til debat i forsamlingshuset fra kl. 17 til 18, hvor man kan møde de tre lokale kandidater Mette Jepsen (V), Louise Stenmann (S) og Vera Holm (DF). Kandidaterne vil lave en kort præsentation af dem selv og deres mærkesager, inden der åbnes for spørgsmål.

Onsdag 3. november - Daugård, Stouby og virtuel borgmesterbattle

Hvordan ser fremtiden ud for Hedensted Kommune? Det spørger Jacob Ejs fra Socialdemokraterne om, når han inviterer til "En aften med fællesskab, debat og kommune-snak" i Ørum Daugård Multicenter. Arrangementet begynder kl. 19.

Også i Stouby er der vælgermøde. Det finder sted i Stouby Multihus kl. 19. Lokalrådet har inviteret alle partier. Den lokale oldermand, Poul Skytt vil være ordstyrer og på dagsordenen er bl.a. de lokale trafikforhold, et godt handelsliv, de små lansbyskoler og -institutioner, bosætning og ældrepleje.

Endelig kan du klokken 20 sidde hjemme i sofaen og deltage i en virtuel borgmesterbattle på Horsens Folkeblads Facebooks side. Avisen har inviteret de tre borgmesterkandidater Ole Vind (V), Hans Kristian Skibby (DF) og Kasper Glyngø (S) til en livestreamet debat. Egnsredaktør Elisabet Hyttel er ordstyrer og du kan stille spørgsmål via kommentarsporet.

Torsdag 4. november - Valgflæsk i Løsning og vælgermøde for unge

4. november kl. 17 kan du komme til valgmøde på Løsning Kro. Socialdemokraten Steen Christensen inviterer til valgflæsk med persillesovs. Stegt flæsk med persillesovs kan købes for 100 kr., og før og efter maden vil lokale kandidater præsentere sig selv og debattere, hvor Løsning står i Hedensted Kommune.

Er du mellem 13 og 25 år er der mulighed for at komme til et særligt valgmøde for unge på ungdomsgården i Hedensted kl. 19. Hedensted Ungdomsskole og SSP inviterer. Debatten ledes af Leif Sørensen, journalist og studievært ved Radio VLR.

Fredag 5. november - Hornsyld

De tre lokale kandidater i Hornsyld Liselotte Hillestrøm (S), Søren Vanting (K) og Lene Tingleff (V) er gået sammen om et arrangement i Hornsyld Idrætscenter, hvor man fra kl. 15.30 kan komme og få en politisk snak med dem.

Lørdag 6. november - Folkets klimamarch i Hedensted

Klimabevægelsen, Danmarks Naturfredningsforening Hedensted og Green Team Hedensted inviterer til Folkets Klimamarch i Hedensted. Her vil der udover en række forskellige aktiviteter mellem kl. 9 og 13 være mulighed for at spørg politikerne om, hvordan de vil nedsætte kommunens Co2-udledning og passe på naturen.

Søndag 7. november - Løsning

En gruppe borgere i Løsning inviterer til vælgerarrangement i boldhallerne ved Løsning Skole fra kl. 14 til 16 med fokus på Byens Hus. Udover politikere vil der være sang, leg, popcorn, ballondyr og meget mere, lyder det i invitationen.

Mandag 8. november - Rask Mølle og Isabella Arendt

Rask Mølle Borgerforening inviterer til et traditionelt vælgermøde på Rask Mølle Kro kl. 19. I panelet sidder Anja Andersen (S), Lars Jensen (K), Anders B. Olesen (SF), Kurt Vind (LA), Birgit Jakobsen (KD), Ole Vind (V), Mads Damgaard Mortensen (Å), Hans Kristian Skibby (DF) og Mikael B. Mogensen (EL)

For de morgenfriske er der også mulighed for at møde Kristendemokraternes partiformand Isabella Arendt, der denne dag er på rundtur i kommunen. Kl. 9.30-10.30 vil hun være på naturlegepladsen i Juelsminde, og fra 15.15-15.45 vil man kunne møde hende ved SuperBrugsen i Løsning.

Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Bil raseret på pendlerplads: Smadrede ruder og bagklap på vid gab

Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

To mænd kom til skade under harmonikasammenstødmotorvejen

Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Morten går til oldboys-gaming: - Computerspil er ikke kun for unge, men en chance for at møde folk fra nabolaget

Hedensted/Juelsminde Avis

Smittetallene stiger igen markant og især hos skoler: - Vi venter hvert minut på at få flere selvtests

Hedensted/Juelsminde Avis

Blind med et brag: Foredrag med Simon Bendfeldt

Hedensted/Juelsminde Avis

Prisfest for foreningsliv udvides med kultur: Nu kan du indstille dine kandidater

Hedensted/Juelsminde Avis

Fællessang i Løsning

Hedensted/Juelsminde Avis

FællessangKastaniehøj

Hedensted/Juelsminde Avis

VB-trøje skiftet ud med en HIF-trøjeborgmesterkontoret

Hedensted/Juelsminde Avis

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Hedensted/Juelsminde Avis

Kommune udvider åbningstider markant i flere kviktestcentre

Hedensted/Juelsminde Avis

Det var mistanken om en mus, som forårsagede lukning: Nu har Superbrugsen åbent igen

Hedensted/Juelsminde Avis

Tredobbelt brand i weekenden: Både container, skorsten og hjemmebygget sauna stod for skud

Hedensted/Juelsminde Avis

Superbrugsen lukker på grund af mistanke om skadedyr: Det er ikke første gang, det er sket

Hedensted/Juelsminde Avis

Kom til udstilling i Belle Art Gallery

Hedensted/Juelsminde Avis

Splinterny tunnel har været klar i halvandet år, nu bliver den endelig åbnet

Hedensted/Juelsminde Avis

Miljøvagten måtte tilkaldes: Polsk lastbilchauffør kørte i grøften på motorvejen

Hedensted/Juelsminde Avis

50 nye lejligheder revet væk længe inden indflytning: Kunne vi finde mere jord, havde vi bygget det dobbelte

Hedensted/Juelsminde Avis

Corona blandt skraldemænd forsinker tømning af spande

Hedensted/Juelsminde Avis

Brugsuddeler er kommet til Juelsminde med et trekløver fra Stensballe: - De var klar lige med det samme

Hedensted/Juelsminde Avis

Green Team Hedensted har været på årets første skraldetur

Hedensted/Juelsminde Avis

Tre apoteker åbner for corona-vaccination: Her kan du lade dig vaccinere helt uden tidsbestilling

Hedensted/Juelsminde Avis

Smittetallene flader ud, men ligger fortsat højt: 14 sogne stadig helt i rødt

Annonce