Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Træningscenter skifter navn og udvider sit tilbud

Træningscentret ved Hedensted Fysioterapi og Træning bliver til Fit & Sund. Det vælger stedet at markere i forbindelse med fredagens by night. Arkivfoto
Træningscentret hos Hedensted Fysioterapi og Træning på Bytorvet bliver til Fit & Sund i forbindelse med by night.
Annonce

Hedensted: By night kan mange ting, hvis man spørger indehaver af Fysioterapi og Træning, Michael Kristiansen.

For eksempel kan man benytte lejligheden til at markere, at det træningscenter, man ejer, bliver en del af Fit & Sund.

Sådan er det i hvert fald hos Hedensted Fysioterapi og Træning på Bytorvet 27C.

- Vi har valgt ved by night at markere, at vi træder ind i Fit & Sund-familien. Deres koncept er baseret på sundhed, viden og nærhed, og det passer bare rigtigt godt ind med vores værdier, fortæller Michael Kristiansen.

Vi har valgt ved by night at markere, at vi træder ind i Fit & Sund-familien. Deres koncept er baseret på sundhed, viden og nærhed, og det passer bare rigtigt godt ind med vores værdier.

Michael Kristiansen

Annonce

Ændre træningsprofil

Træningscentret på Bytorvet 27C har eksisteret i to år. I den tid har fokus primært ligget på genoptræning, mens det det seneste stykke tid også har været muligt for alle øvrige borgere at træne i centret.

Nu vil Michael Kristiansen vende op og ned på den fordeling.

Han forklarer:

- Hidtil har vægten primært været lagt på genoptræning - og så kunne alle andre også komme i huset og træne. Nu bliver der tale om en lidt anden profil med en øget fokus på træning for alle borgere og med flere holdtilbud, mens vi også har kvalificeret personale til at varetage de, der har brug for genoptræning.

Annonce

Flere nye tiltag

Foruden Hedensted Fysioterapi og Træning er Michael Kristiansen desuden medejer af et fysioterapi og træningscenter i Lystrup og i Torsted ved Horsens. Og det er netop med inspiration fra Horsens-afdelingen, hvor der sidste efterår blev indgået samarbejde med Fit & Sund-kæden, at Michael Kristiansen nu har valgt at takke ja til kæden i sit eget center i Hedensted.

- Træning bliver en større og større del af selve fysioterapi-behandlingerne. Og der vil fremover være mere fokus på forebyggelse, fortæller han.

Som noget nyt vil der i løbet af efteråret blive mulighed for at træne i mindre grupper i centret sammen med en instruktør, og så vil et gratis træningstilbud for utrænede borgere i alderen 50-55 år, et Fit & Sund-koncept kaldet "Motion for Livet", også blive en del af tilbudspaletten.

- Vi har desuden tænkt os at tilbyde en junior fitcamp for børn og unge fra otte år, der ikke dyrker motion, og som ikke har interesse for de gængse træningstilbud, fortæller Michael Kristiansen.

- Og generelt vil vi tilbyde langt flere holdtræninger fra efteråret og frem. I første omgang tilbyder vi gratis udendørstræninger hver mandage frem til og med 2. september. Tid og sted kan man få oplyst via vores Facebook-side eller ved at rette henvendelse til os, siger han.

I forbindelsen med den større satsning bliver der brug for flere personlige trænere, og to af stedets fysioterapeuter har derfor valgt at uddanne sig inden for det felt.

Under by night er det muligt at kigge ind forbi centret og få sig en snak med personalet, herunder også stedets diætist, fysioterapeuter og personlige trænere, og se nærmere på de nye muligheder inden for stedets hold- og styrketræning. Der vil desuden være gratis vejning og kropsanalyse ved diætisten.

Festen fortsætter hen over lørdagen, hvor interesserede desuden kan høre nærmere om den kommende fitcamp og "Motion for Livet" samt få 10 minutters gratis konsultation ved diætisten, en fysioterapeut eller personlig træner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce