Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce

Hedensted

En ukendt gerningsmand blev overrasket af beboeren, da han forsøgte at bryde ind gennem soveværelset i en villa på Hovdiget i Hedensted.

Den 61-årige beboer lå og sov i sin seng, da han hørte nogen larme ved soveværelsesvinduet. Han tændte lyset og overraskede dermed gerningsmanden, som hurtigt forlod stedet igen. Indbrudstyven nåede ikke at stjæle noget, og der er ikke noget signalement af ham.

Affæren fandt sted ved tretiden natten til tirsdag i sidste uge, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Klakring

Endnu er der ikke det fulde overblik over tyveriet, men Sydøstjyllands Politi oplyser, at der er stjålet "en god mængde blandet elværktøj af en vis værdi" fra en container på Klakring Stationsvej i Klakring.

Tyveriet blev opdaget onsdag kl. 13.44, men kan være sket helt tilbage til tirsdag i sidste uge.

Annonce

Juelsminde

En 18-årig mand fra Åbyhøj påkørte tidligt fredag kl. 03 en parkeret bil ved Strandvejen i Juelsminde ud for nummer 9, fortæller Sydøstjyllands Politi.

I bilen sad af uvisse årsager også en 52-årig mand fra Horsens.

Det vides ikke, hvorfor bilen holdt parkeret på Strandvejen, og hvad der præcis var grunden til sammenstødet, men ikke desto mindre var farten så tilpas lav, at begge parter slap for en tur på skadestuen.

Annonce

Spettrup

Politiet mødte frem til to vidt forskellige forklaringer, da to bilister torsdag kl. 22.13 var braget sammen i krydset Hulvadsvej/Aldumvej mellem Spettrup og Urlev.

Efter en gerningsstedsundersøgelse vurderer Sydøstjyllands Politi dog, at en 24-årig kvinde fra Horsens, der kom kørende i nordlig retning, ikke overholdt sin vigepligt.

Derved påkørte hun en bil ført af 65-årig mand fra Vejle. Med hvilken fart, bilerne stødte sammen, vides ikke, men det var kraftfuldt nok til, at mandens bil blev skubbet 30 meter ud på en tilstødende kornmark.

I forbindelse med uheldet fandt Sydøstjyllands Politi desuden en mindre klump hash samt en barberkniv hos kvindens mandlige passager.

- Så man kan godt sige, de fik skabt en del uheldig opmærksomhed omkring dem selv, siger politikommissær Lars Elmstrøm.

Ingen kom til skade ved uheldet.

Annonce

Hedensted

Fredag kl. 7.37 og kl. 8.23 blev der anmeldt to forskellige indbrud på Myntevej i Hedensted, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Den første villa brød gerningsmændene ind i ved at knuse en havedørsrude. Efter en tur rundt i hele huset er der blevet stjålet "en del elektronik", uden det på politiets døgnrapport var udspecificeret nærmere.

Den anden villa fik afmonteret en vinduesramme, og der er endnu ikke overblik over de stjålne genstande.

- Det er svært at sige, om det kunne være samme person, men det kunne man naturligvis mistænke, når der sker så tæt på hinanden. Derudover har vi ikke noget at hænge det op på, så vi må se, hvad undersøgelserne viser, siger fungerende politikommissær Christian Skyt.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce