Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 2

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce

Stenderup

En 44-årig mand fra Stenderup blev tirsdag kl. 07.50 standset på Hedenstedvej. Han havde ikke kørekort og blev sigtet for den forseelse, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Juelsminde

En 21-årig mand fra Stouby bliver sigtet for hærværk, efter en postkasse på Bjerrevej ved Juelsminde blev sprængt i luften natten til søndag kl. 00.40, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Rårup: En 50-årig mand fra Juelsminde kom slemt til skade, da han forrige mandag aften kl. 21.28 blev påkørt af en bil på Sindballevej ved Rårup.

Manden var sammen med en anden ude og lufte hunde og gik inde i siden af vejen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

En 20-årig mand fra Horsens kom kørende i vestlig retning og påkørte den 50-årige og hans hund bagfra. Den 50-årige blev slynget op over bilen og røg ned på jorden. Han blev efterfølgende fløjet til Skejby og behandler for skader, men er uden for livsfare, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hunden, der også blev påkørt, døde.

Den 20-årige bilist, der var skyld i uheldet, blev testet positiv for spirituskørsel og varetægtsfængslet, og politiet er nu gang med at vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør for påkørsel med betydelig personskade til følge, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

Annonce

Juelsminde

En villa på Kystparken i Juelsminde blev forrige tirsdag kl. 22 udsat for indbrud.

Der blev opbrudt en terrassedør, og alarmen gik, men tyven nåede at stikke af med fem designstole, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Breth

En 36-årig mand fra Juelsminde endte køreturen i et læhegn, da han natten til lørdag kl. 1.35 kom kørende på Lhombrevej i Breth, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Uheldet skete i et sving, hvor den 36-årige, der kørte i varebil, ikke kom ordentlig rundt i svinget.

I stedet drønede han ind i et læhegn, hvor varebilen sad fast.

Manden slap uden skrammer, men politiet har mistanke om, at han havde drukket for meget og har taget prøver, tilføjer vagtchefen.

Ingen andre personer var involveret i uheldet.

Annonce

Glud

Tidligt mandag morgen mistede en mand livet ved en ulykke på Østrupvej nær Glud. Meldingen om ulykken kom klokken 5.51.

Det fortæller Torben Wind, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

- Det er en personbil og en traktor, som er kørt sammen derude, fortæller han.

- Vi er stadig i gang med at undersøge sagen, og vi har en bilinspektør på stedet for at undersøge, hvordan og hvorledes det er foregået, fortæller vagtchefen.

Sydøstjyllands Politi bekræftede efterfølgende, at føreren af personbilen er afgået ved døden i forbindelse med uheldet.

Annonce

Bjerre

Lørdag mellem kl. 15 og 17 blev der stjålet en Santa Cruz mountainbike på Bjerre Skovvej.

Cyklen var låst inde i en koksgrå Ford Fiesta, men bilens bagdør blev brudt op, og cyklen blev taget fra bilen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce