Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 24

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Barrit: Der blev stjålet tre PH standerlamper, og der er tegn på færden i hele huset efter et indbrud fredag før pinse på Skulsballevej i Barrit.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Af døgnrapporten fremgår det, at et vindue er brudt op, og at indbruddet er sket kl. 9.24. Formentlig er der gået en alarm på det tidspunkt, konstaterer vagtchefen.

Annonce

Hedensted

En lastbil og en personbil kolliderede fredag før pinse på motorvejen ved Hedensted.

Det skete i nordgående retning omkring kl. 19, da lastbilen pludselig skiftede vognbane, mens personbilen var i færd med at overhale lastbilen i anden vognbane. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ingen personer kom til skade, og der skete kun mindre materielle skader på køretøjerne, fortæller politiet.

Personbilen blev ført af en 57-årig mand fra Brønderslev, og lastbilchaufføren, der formentlig kan se frem til en betinget frakendelse af kørerkortet, er en 41-årig mand fra Bogense, oplyser politiets vagtchef.

Annonce

Hedensted

En bil brød lørdag i pinsen i brand, da den kørte på Østjyske Motorvej i sydgående retning ved Hedensted.

Det oplyser Sydøstjyllands Brandvæsen, som fik melding om branden kl. 11.54.

Da brandvæsnet nåede frem, var bilen helt omspændt af flammer, oplyser indsatsleder René Hemberg. En trailer bag bilen fik mindre brandskader, mens bilen brændte helt ud, oplyser han.

Ifølge indsatslederen var familien i bilen kommet ud, så ingen personer kom til skade.

Annonce

Barrit

En villa på Skulsballevej ved Barrit blev fredag før pinsen kl. 9.24 udsat for indbrud. Et stuevindue blev opbrudt, og der blev stjålet PH-standerlamper, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

En villa på Årupparken i Hedensted blev i løbet af pinsen udsat for indbrud. Der blev knust en rude og taget en ekstra nøglen til en personbil samt diverse smykker, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Bjerre

Et hus på Gram Møllevej blev mandag anden pinsedag udsat for indbrud mellem kl. 10 og 21.15. Der blev stjålet en havetraktor og diverse værktøj fra en garage, og tyven har også rodet rundt inde i huset, hvor der tilsyneladende ikke er stjålet noget, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Ølsted

Der har i været indbrud i en villa på Skolevænget i Ølsted i tidsrummet forrige mandag kl. 13 til tirsdag kl. 9. Tyven er kommet ind ved at opbryde et vindue, og der er stjålet smykker og en møntsamling fra villaen. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

To huse på Fogedvænget i Hedensted blev mellem forrige tirsdag aften og onsdag aften udsat for indbrud.

Ved det ene var et vindue blevet brudt op og ved det andet en terrassedør. Det ene sted er der ikke umiddelbart stjålet noget, og det andet sted, er der ikke overblik over, hvad der er stjålet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted

I forrige uge blev der fundet et våbenskab i krattet ved Stjernevejskolen på Mosegade i Hedensted.

Våbenskabet var opbrudt, og der blev fundet forskelligt ammunition samt en dolk og en foldekniv i skabet.

- Vi fandt frem til, at våbenskabet stammer fra et indbrud i en villa begået 27. maj i Gesten i Vejen Kommune. Skabet indeholdt jagtrifler, haglgevær, kikkerter og diverse udstyr, som er blevet stjålet fra skabet, inden det er blev dumpet ved skolen, fortæller politikommisær Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands politi.

Dolken og foldekniven kommer tilbage til ejeren, mens ammunitionen er blevet destrueret. Politiet har forsøgt at sikre spor fra skabet, men det er vanskeligt, fordi skabet har ligget uden for i noget tid, oplyser Lars Elmstrøm.

Glud

Mellem onsdag og torsdag har der været indbrud i Gludhallen i Glud.

Nogen har brudt et sydvendt vindue op med et koben og været inde, men tilsyneladende er der ikke stjålet noget, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Korning

En 32-årig mand fra Polen var torsdag kl. 14.51 skyld i et uheld på Vestvejen ved E45.

Da han ville køre af motorvejen ud på Vestvejen, overholdt han ikke sin vigepligt. En bil ført af en 36-årig mand fra Jelling, der kom kørende i østlig retning på Vestvejen måtte derfor undvige og kørte ind i et skilt. Der skete kun materiel skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Gramrode

Politiet beder offentligheden om hjælp til at opspore en campingvogn, som det lørdag lykkedes en tyv at liste af med i Gramrode.

Campingvognen stod i Bredgade, men er blevet kroget af en ukendt gerningsmand på et tidspunkt mellem kl. 8 og kl. 15.

Der er tale om såkaldt Basoglu Turtle med indregistreringsnummer PT 89 07, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted

Mellem torsdag kl. 16 og fredag kl. 9.30 forsøgte ukendte gerningsmænd at stjæle en orange gravemaskine, der stod på Årupvej.

Tændingslåsen var forsøgt skruet ud, men forsøget var mislykkedes. Sydøstjyllands Politi er interesseret i at høre fra vidner, der har set noget i det pågældende tidsrum.

Juelsminde

Søndag kl. 11.50 kom to cyklister glat afsted på Gludvej på vej til Juelsminde.

De to cyklister kørte i en gruppe på syv, da den ene slog et sving for at undgå noget højt græs. Derved kom han til at ramme en anden cyklists forhjul, og begge cyklister røg i grøften.

Den første cyklist, en 59-årig mand fra Juelsminde, fik trykket nogle ribben, mens den anden, en 26-årig mand fra Juelsminde, slap uden skader, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce