Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens Politirapport uge 3

Foto: Mads Dalegaard

Stouby: En 34-årig mand fra Vejle kørte tirsdag 19. januar kl. 8 op i en forankørende bilist på Vejlevej ved Stouby Skole.

Uheldet skete i forbindelse med, at den forankørende - en 46-årig mand fra Portugal - ifølge politiet bremsede ned af hensyn til et dyr på vejen.

Der skete blot ringe materiel skade ved påkørslen, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Snaptun: Onsdag 20. januar har der været brand på en adresse på Havnevej i Snaptun, fortæller vagtchef Torben Wind ved Sydøstjyllands Politi.

- Der var ikke som sådan ild. En kompressor havde varmet nogle spåner op, men ejeren nåede selv at slukke det, inden vi kom, fortæller han.

Meldingen om brand kom klokken 6.48.

Hedensted: Selvom vidner tilkaldte politiet med det samme, to mænd onsdag 20. januar kl. 14.32 brød ind i en villa på Horsensvej i Hedensted, lykkedes det alligevel tyvene at stikke af med en lang række genstande.

Ifølge Sydøstjyllands Politi blev der stjålet to bærbare computere, en iPad, et kamera, en Kay Bojesen abe, tre designlamper, en mikrobølgeovn samt et fjernsyn.

Mændene blev opdaget i forbindelse med, at de knuste en rude til villaen. Alligevel er det sparsomt med oplysninger.

De beskrives som værende iført henholdsvis mørkeblåt tøj og armygrønt tøj. Efter indbruddet kørte de mod Horsens i en bil, som der heller ikke er noget signalement af.

- Vi er fremme kort tid efter anmeldelsen, men der er gerningsmændene væk, siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

Har man yderligere oplysninger om indbruddet, kan man henvende sig til politiet på telefon 114.

Hedensted: Torsdag 21. januar kort efter klokken 19 kørte en lastbil galt på E45 mellem Hedensted og Hornstrup.

Lastbilen kørte i sydgående retning, da føreren mistede herredømmet, så lastbilen skred ud og ramte autoværnet.

- Enten skete det på grund af vejret, eller også var det noget andet. Det kan vi ikke sige allerede nu, siger Lars Grønlund, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Der var ikke andre involveret i uheldet, og der var ingen personer, der kom til skade.

Ifølge vagtchefen varede det ikke længe, før trafikken gled uhindret, da der både var politi og tavlevogn på stedet.

Stubberup: Et kraftigt vindstød resulterede i, at en lastbil torsdag 21. januar kl. 19.06 blev skubbet ind i et autoværn på E45, inden den endte i grøften.

Uheldet skete i sydgående retning ved Stubberup, og politiet oplyser, at føreren - en 33-årig mand fra Rødekro - ikke kom til skade.

Der er ingen oplysninger om, hvorvidt motorvejen var spærret i forbindelse med oprydningsarbejde.

Løsning: En ukendt gerningsmand er formentlig klar til at fest af de større, efter vedkommende brød ind i en lagerbygning på Lundagervej i Løsning.

Udbyttet blev nemlig intet mindre end 36 flasker vodka.

Ifølge Sydøstjyllands Politi kom tyven ind i bygningen ved at skære en branddør op med en vinkelsliber. Det er sket i perioden fra onsdag 20. januar kl. 17 til torsdag 21. januar kl. 7.

Hedensted: To biler kørte sammen i krydset Hulvadsvej og Aldumvej lige øst for Hedensted.

Ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi var begge bilister ved bevidsthed, da politi og redning nåede frem.

Uheldet skete 21. januar omkring klokken 9.49.

Den ene bilist har efter al sandsynlighed overset sin vigepligt.

Spettrup: Der skete betydelig materiel skade, da to biler stødte sammen på Hulvadsvej ved Spettrup.

Ingen personer kom til skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands politi.

Uheldet skete fredag 22. januar kl. 09.49. En personbil kørte angiveligt ud for ubetinget vigepligt, og derved skete der et sammenstød.

Bilen der overtrådte vigepligten blev ført af en 43-årig mand fra Beder. Den anden bil blev ført af en 53-årig kvinde fra Hornsyld.

Løsning: Tilsyneladende lykkedes det ikke for en indbrudstyv at gennemføre sine intentioner, da han mellem lørdag 23. januar kl. 18 og søndag 24. januar kl. 11 var på spil på Sneppevej i Løsning.

I hvert fald fortæller politiet, at der ved en dør i villaen godt nok var diverse opbrudsmærker, men der var ingen tegn på, at gerningsmanden rent faktisk skaffede sig adgang til boligen.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce