Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 48

Annonce

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Hedensted: En 80-årig kvinde fra Hedensted fik forrige mandag mellem kl. 11.30 og 12 stjålet sin pung i Superbrugsen i Hedensted.

Pungen lå i hendes taske, der stod på hendes rollator. I løbet af indkøbsturen har en ukendt gerningsmand fisket pungen op af tasken.

- Pungen blev senere fundet tæt på brugsen ved en skraldespand. Dankortet og et mindre kontantbeløb manglende. Men man skal altså passe på med at have tasker stående på rollatorer eller andet, når man handler ind, siger Stig Simonsen, fungerende vicepolitiinspektør fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Klakring

Mellem lørdag og mandag blev en varebil, der holdt på Begonievej i Klakring, udsat for indbrud. Ifølge Sydøstjyllands Politi blev der stjålet en slibemaskine, en rondelsliber, en kantsliber, en skruemaskine og ni andre værktøjer.

Annonce

Hedensted

Et værksted på Ringvænget i Hedensted blev mellem forrige mandag kl. 21 og tirsdag kl. 05.45 udsat for indbrud. Døren var brudt op, og der var stjålet en bordplade og diverse værktøj, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Vesterby

Sydøstjyllands Politi stoppede forrige tirsdag en bilist, som blev sigtet for spirituskørsel. Den var en 54-årig kvinde fra Juelsminde, som blev stoppet på Bjerrevej i Vesterby kl. 16.25.

Annonce

Snaptun

Der har i tidsrummet forrige mandag middag til tirsdag morgen været ubudne gæster på flere både i jollehavnen i Snaptun. Her er der blevet stjålet motorer fra i alt fire både, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

Der har i løbet af forrige tirsdag været indbrud i en villa på Jakobsmindevej i Hedensted. Tyven er kommet ind på grunden ved at lave et hul i hækken og har så skaffet sig adgang til huset gennem en underboring ved et vindue. Der er primært stjålet smykker, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Snaptun

Der har i tidsrummet forrige mandag kl. 18 til tirsdag kl. 9 været indbrud i et sommerhus på Pilevænget i Snaptun. Tyven har opbrudt en terrassedør og stjålet designmøbler. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Barrit

Sydøstjyllands Politi er i denne tid ekstra opmærksom på spritkørsler og andre trafikforseelser.

- Vi er i gang med kampagner frem mod jul, så vi er ude og kigge efter, at folk overholder færdselsloven, siger fungerende vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

Torsdag aften stødte patruljen på to mænd, der ikke helt kunne finde ud af det.

Kl. 22 blev en 62-årig mand fra Barrit standset på Overvej i Vrigsted, fordi han kørte knallert i spirituspåvirket tilstand.

Kl. 22.40 stoppede politiet en 26-årig mand fra Stouby på Nørregade i Løsning. Han kørte bil, selvom han ikke havde kørekort.

Juelsminde

Der blev stjålet designerlamper fra køkkenet, seks designerstole og to bordlamper, da ukendte tyve søndag kl. 3.06 brød ind i et fritidshus på Kystvejen i Juelsminde.

Det præcise tidspunktet skyldes, at tyvene aktiverede en alarm, da de brød ind, lyder det fra Sydøstjyllands Politi.

Inde i huset rev de en alarmsirene ned fra 1. sal. Formentlig fordi den har larmet læsterligt.

Desuden var de inde i garagen, hvor de fjernede en ATV, der dog blev fundet ved huset.

De andre ting lykkedes det tyvene at slippe af med.

Hedensted

En 42-årig mand fra Løsning er ikke længere velkommen på Goal Sportsbar på Vesterbrogade i Hedensted, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet blev hidkaldt til baren lørdag kl. 1.30, fordi den 42-årige optrådte aggressivt og ville slås med de øvrige gæster.

Det lykkedes ham dog ikke at komme i slagsmål.

Derimod fik han en sigtelse for overtrædelse af restaurationsloven samt et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

Juelsminde

Et ukendt antal designermøbler er mellem onsdag kl. 14 og søndag kl. 12 stjålet fra en villa på Fyrrelunden i Juelsminde.

Det er uvist, hvordan man er kommet ind, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted

Mellem kl. 5 og kl. 9.45 lørdag morgen var der indbrud i en lejlighed på Bækketoften i Hedensted. Et vindue i en terrassedør blev knust, og der blev stjålet smykker, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hedensted

Begge nummerplader fra en Nissan personbil er blevet stjålet fra Nymarksvej i Hedensted. Tyveriet er sket mellem fredag kl. 17.30 og søndag kl. 17.30. Bilen har registreringsnummer BX 27 659, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Vrigsted

En postkasse er blevet sprængt i stykker foran et hus på Koksfourt i Vrigsted. Det skete lørdag kl. 22.30, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce