Annoncørbetalt indhold

Gør turen til arbejde eller skole sjovere med et løbehjul

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af ajscooters.dk

Løbehjulet er snart et uddateret transportmiddel, og sikke en skam. For de fleste voksne er det længe siden, man har stået på det tohjulede dyr, men det er ikke desto mindre sjovt og praktisk af den grund. Foruden dets bæredygtighed er løbehjulet også mere nemt at have med på farten. Det fylder næsten ingenting, så du nemt kan snævre dig ind i mellem rækker af biler og komme forrest i trafikken. Hvis der er regnvejr på vej hjem, kan du jo snuppe løbehjulet med i bussen og hive det frem igen når vejret klarer op igen. Der er mange fordele ved at vælge løbehjulet som foretrukne transportmiddel. Gå på opdagelse i de mange varianter af løbehjul både til voksne, børn og til tricksport.


Et løbehjul er efterhånden et sjældent syn i trafikken. Hvorfor er svært at svare på, for det tohjulede transportmiddel er praktisk, fleksibelt og mobilt. Mange forbinder løbehjulet med noget, der hører barndommen til, men ser man på moderne el-løbehjul, er tiden for løbehjul in igen. Du behøver ikke være barn for at stå på løbehjul, for der findes nemlig mange udgaver af løbehjul til voksne, som får dig hurtigt og nemt igennem trafikken. Kom fra A til B på et fantastisk løbehjul og spar samtidigt penge på bilturen eller den offentlige transport.

De mange fordele ved et løbehjul

Løbehjulet er ideelt til transport, især dem med store hjul. Med større hjul end almindelige, kommer du længere oppe i højde og giver dig alt i alt en mere behagelige oplevelse i trafikken. Det specialudviklede transportløbehjul er særligt smart til når du skal frem og tilbage til arbejde eller skole, da det kan foldes let sammen.


Det kan desuden bruges af både børn og voksne, men anbefales ikke til tricks. Dertil anbefales trick løbehjulet. Et løbehjul er også optimale til udviklingen af børns motorik. Løbehjulene med tre hjul fungerer særligt godt hertil, så balancen er bedre. Løbehjulstræning kan hjælpe til børns udvikling af balance, motorisk koordineringsevne, motion og som forberedelse til de to-hjulede løbehjul eller cykler.

AJ Scooters er eksperter i funktionsdygtige løbehjul

Kunne du tænke dig at få fingrene i et løbehjul, så skal du ikke lede særligt længe for at finde et. Man bliver aldrig for gammel til at lege og det gælder også løbehjulet. Myten om at løbehjulet kun er til brug for børn passer nemlig slet ikke. Du kan finde funktionsdygtige løbehjul, der er velegnede til transport, tricks og en sjovere tur i trafikken hos AJ Scooters. Her er servicen i højsædet og du kan forvente kompetent og professionel hjælp.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit