Annoncørbetalt indhold

Vidste du, at du kan få epoxygulv lavet af lokale eksperter?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af sannes-malerforretning.dk.

Epoxy er en helt speciel maling, lavet af to komponenter, der er blevet meget populær på kort tid på grund af dens alsidige udseende og store slidstyrke. Grundet den hårde hærdning, er det især meget brugt i industrien eller på arbejdspladser, hvor gulvet er særligt stor belastning, eksempelvis i lagerhaller eller produktionshaller. Epoxygulve er også blevet populære i mange private hjem på grund af den høje slidstyrke og muligheden for at kunne specialdesigne et udtryk i gulvet. Det er blandet andet i køkkener, på badeværelser, i garager eller i stuer, hvor gulvet både skal være flot at se på, men også være praktisk og nemt at gøre rent.

Selvom epoxygulve er forholdsvis nemme at arbejde med, så anbefales det ikke, at man selv kaster sig ud i projektet, uden at have sat sig grundigt ind i metoden. Det kan nemlig være dyrt at lave fejl.

Find eksperter i epoxygulve i Hedensted

Midt i Jylland i Hedensted finder du hos Sannes Malerforretning eksperter i epoxymaling og epoxygulve. Her kan du få råd og vejledning til, hvordan du indretter dig med epoxygulve, og du kan få et helt unikt mønster i dine gulve, uanset om det er til privat eller erhverv.

Hos Sannes Malerforretning får du lokale erfarne folk til at komme og påføre dit nye gulv. Her får du topprofessionalitet og gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af gulvet. Her er samarbejdet med kunden en vigtig del af processen, hvilket afspejles i det udførte arbejde.

Der arbejdes ud fra værdierne om høj faglighed og god service, så kunderne altid er tilfredse.

Vedligeholdelse af epoxygulve

Vedligeholdelse af et epoxygulv er afgørende for at bevare dets udseende og funktion over tid. Først og fremmest er det vigtigt at foretage regelmæssig rengøring ved at fjerne løs snavs og støv med en blød kost eller en støvsuger med børstevedhæftning. Derefter bør man anvende en mild rengøringsmiddelopløsning, gerne en pH-neutral sæbe, blandet med varmt vand, og tørre gulvet rent med en moppe eller en klud. Det er vigtigt at undgå aggressive kemikalier, da de kan beskadige epoxyoverfladen. Ud over regelmæssig rengøring bør man også være opmærksom på at beskytte epoxygulvet mod tunge belastninger og skarpe genstande, da disse kan forårsage ridser eller skader. Hvis der opstår ridser eller skader, bør de straks repareres for at forhindre yderligere forringelse af gulvet. Endelig kan det være en god idé at påføre et lag med epoxyforsegler eller -finish med jævne mellemrum for at forstærke og forlænge gulvets levetid og glans. Ved at følge disse enkle trin kan man sikre, at et epoxygulv forbliver smukt og funktionelt i mange år fremover.

Epoxygulve til hele trekantområdet

Sannes Malerforretning er solidt placeret i Hedensted, hvor lokale malere og fagfolk kører ud til kunder i Vejle, Juelsminde, Horsens og Kolding. Virksomheden dækker dermed hele trekantområdet, samt store dele af Øst-, Midt- og Sønderjylland, og tilbyder dagligt lokale kunder at få lagt epoxygulve. Er du ikke sikker på, om epoxygulve er noget for dig, eller vil du gerne høre mere inden du forpligter dig, kan du altid kontakte Sannes Malerforretning og få et uforpligtigende tilbud på epoxygulv til dit hjem eller din virksomhed. Her kan du samtidig også høre mere om muligheden for et godt og solidt samarbejde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit