Annoncørbetalt indhold

Skal du prøve hårfjerning her til sommer?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af hevi-sugaring.dk

De varmere tider er langsomt på vej, og det betyder, at mange af os vil blotte vores ben, der ellers er blevet pakket godt væk i længere tid. Det er tid til sommerkjoler og shorts i lange baner, og derfor kan du være på forkant til de mange varme dage med effektiv hårfjerning. Hvis du aldrig har eksperimenteret med hårfjerning før, eller bare gerne vil høre lidt mere om dine muligheder, så kan du læse med i denne artikel.


Hvorfor skal du vælge hårfjerning?

Er du træt af, at du altid skal barbere benene eller bikinilinjen op til flere gange i ugen? Så kan du overveje hårfjerning. Her slipper du for skulle barbere benene, og få tørre ben med indgroet hår. Hårfjerning med voks er en effektiv måde at fjerne uønsket hår på benene eller hår på andre større kropsområder. Hvis du gerne vil have glatte og bløde ben, så kan du opnå dette med hårfjerning. Du kan også få det gjort ved din bikinilinje, så du slipper for røde irriteret knopper. Det er dejligt til sommerdagene herhjemme i Danmark eller sydpå. Du slipper for at skulle bekymre dig om at barbere benene, da de allerede er hårfrie og pæne. Hårfjerning er med til at nedsætte hårvæksten generelt, og på sigt vil du ikke døje med lange hår på benene.


Hvordan fungerer det?

Du fjerner uønsket hårvækst med en meget varm voks. Du påfører lidt af den varme voks på det område, du ønsker at fjerne hår. Placer nogle strips på benene og træk til. Det skal trækkes op mod dig selv og ikke i den modsatte retning. Det kan godt gøre ondt, men resultatet er bløde og glatte ben. Det kan holde op til 4 uger, før du begynder at se hår igen. Du skal lade hårene på benene eller ved bikinilinjen vokse, så det er nemmere at rive hårene op fra roden. Det giver et længere resultat, og vil være knapt så irriteret, end hvis du gjorde det med nyligt barberet ben. Du kan også finde produkter, hvor du kan smøre voksen direkte på, uden at skulle opvarme det, før du bruger det.


Hvem skal du henvende dig til?

Du kan få ordnet alt hårfjerning hos professionelle, der har ekspertise i at uønsket hårvækst med voks. Men du kan også finde hjemmekits, hvor du selv kan eksperimentere. Du skal dog være påpasselig, da voksen er varm og man kan godt brænde sig. Hvis du ikke har erfaring med det, så kan du prøve at spørge nogle af dine veninder til råds. Ellers kan du også undersøge internettet for muligheder. Her kan du f.eks. besøge en hjemmeside som https://hevi-sugaring.dk. De har god erfaring med at sælge produkter til hårfjerning – både til mindre og større områder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit