Annoncørbetalt indhold

Hold gulvene pæne ved at få dem slebet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tog dit barn sine første skridt på disse brædder, tabte og smadrede du din nye computer på dette træ, og var det i denne gulvsprække, du fandt din længesavnede ørering igen? Gulvet i vores hjem er med sine skrammer og hakker et vidne for vores levede liv. Derfor er de også værd at værne om og beskytte ved at slibe dem. Læs med her for tips til gulvslibningen.

På egen hånd

Hvordan sliber man selv sine gulve? spørger du måske dig selv. At slibe gulve selv kan være en større udfordring, og kan godt give sved på panden! Det er muligt at slibe sine gulve selv. Du skal sørge for at fjerne alt fra gulvets overflade og støvsuge gulvet grundigt. Herefter kan du fortsætte med en govslibning af gulvet. Det kan gøres med 40 eller 60 korns-slibepapir. Du skal slibe i retning af træets årer og sørge for at få dækket hele gulvet grundigt med din grovslibning.


Efter din grundige grovslibning, skrider vi videre til en finslibning af gulvet. Her bruger du ganske vist et finerekornet slibepapir, fx 80 eller 100. Slib i en vinkel, der adskiller sig en smule fra din grovslibning, så du med større sandsynligheder fjerner ridser og ujævnheder.


Herefter skal gulvet poleres med et yderst fint slibepapir. Endnu engang sliber du gulvet. Dernæst kan gulvet støvsuges, og finish kan påføres. Lyder det som en mundfuld? Det er det også.

Gulvafslibning i Horsens

Heldigvis behøver du ikke selv at bruge hele dage i frustration og støv for at passe godt på dine gulve og få et lækkert resultat. Gulvafslibning i Horsens kan give dig den fuldendte pakke – og så slipper du selv for at udsætte dit dyrebare gulv for nybegynderfejl eller en forkert finish!


Det kan være svært at gennemskue, hvorledes dit gulv skal behandles. Her bør du tage højde for materialet, når du sliber, polerer og påfører finish. Gulvet får kun et nyt liv, hvis udførslen af gulvslibningen fuldendes succesfuldt. Er du derfor ikke rutineret eller erfaren i gulvslibning, bør du overveje en vis mængde hjælp udefra eller overdrage opgaven helt til et gulvafslibningsfirma.


Uanset, hvad du ønsker at gøre med dine gulve, skal du sørge for at prioritere din egen sikkerhed og sundhed over gulvene. Husk derfor det rette sikkerhedsudstyr hvis du befinder dig i dit hus, når gulvene slibes. Og glæd dig så til at give dine gulve et helt nyt liv! Held og lykke.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.