Annonce
Horsens Posten

Bag disken: Det skal være sjovt at arbejde hos Rasmus og Rema 1000

Rasmus Kjærhus får god inspiration fra øvrige Rema 1000-købmænd. Det bruger den 29-årige købmand i sin hverdag i butikken på Torvet i Sundparken. Foto: Marianne Husted
Rasmus Kjærhus er med sine 29 år en ung købmand. Men han trives med det. For ham betyder det meget, at medarbejderne har det sjovt. Det smitter nemlig af på kunderne, har han erfaret.
Annonce

Horsens: Det var en god dag, da købmand Rasmus Kjærhus, Rema 1000 Sundparken, for nylig kunne overrække 25.000 kroner til Sundparkhallen. De skal gå til sommerudflugt for børn og voksne. Netop at skabe sjove oplevelser, betyder meget for den 29-årige købmand, der medvirker i ugens "Bag disken".

Horsens-drengen er uddannet salgsassistent hos Rema 1000 og tog siden den interne lederuddannelse. Da der opstod et ledig job hos Rema 1000 ved Sundparken, prikkede hans chef til ham og spurgte, om det ikke var noget for ham. Rasmus Kjærhus har ikke fortrudt, at han sagde ja tak.

Han bor sammen med sin kæreste i hus i Dagnæsparken, og de ved allerede nu, hvad det største bliver i 2021. De skal nemlig være forældre i slutningen af januar.

Hvorfor blev du Rema 1000-købmand?

Jeg begyndte som ungarbejder hos Rema i Torsted og var glad for det.  Da jeg var færdig med min handelsskoleeksamen, spurgte min daværende købmand, om jeg ikke skulle have en elevplads i stedet for et sabbatår. Jeg sagde ja tak og trives i et job, hvor jeg skal træffe beslutninger og forholde mig til mange forskellige ting i løbet af en dag.

Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

Det var, da jeg kunne tilbyde en medarbejder et job efter, at hun havde været i praktik hos os. Hun græd af glæde og fortalte, at hun var så glad for at være her.

Hvad ville du gerne lave, hvis du ikke skulle beskæftige dig med det, du laver i dag?

Ha, ha... Det skulle være noget, hvor man kunne holde fri til jul. Måske et lederjob inden for sportsbranchen. Jeg er meget interesseret i sport.

Egentlig skulle Rasmus Kjærhus have haft et sabbatår efter handelsskole, men da han fik tilbud om en elev-plads hos Rema 1000, sagde han ja tak. Og det har han aldrig fortrudt. Foto: Marianne Husted

Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

Jeg har udviklet mig utroligt meget som menneske. Det har været hårdt, men megafedt at udvikle sig til leder, hvor jeg først skulle lære at lede mig selv, før jeg kunne lede andre.

Hvordan slapper du af?

Det gør jeg ved at lave noget helt andet. F.eks. at sætte nye tagrender på vores hus i Dagnæsparken.  Når jeg er i gang med at renovere, skænker jeg ikke Rema en tanke. Det kan også være at spille fodbold, et bræt- eller computerspil.

Hvilken person kunne du tænke dig at spise middag med?

Jeg kan godt li' at have det sjovt. Så det måtte gerne være med Anders Matthesen.

Hvem ser du op til – hvem inspirerer dig?

Jeg kunne godt sige Thomas Blachmann eller Zlatan Ibrahimovic, men dybest set er det mine købmandskolleger i Rema. Vi er gode til at dele erfaringer og succesoplevelser med hinanden. Jeg er blevet inspireret til at fejre succeser og medarbejderes fødselsdage, hvor vi pynter vildt op. Det har der dog været skruet ned for i 2020 med coronaen.

Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

Jeg ville bruge 90 procent på det fornuftige som at nedbringe huslån og renovere hus. Og ti procent på at rejse - gerne til USA eller Australien. Det er vigtigt for mig, at vi også husker at leve livet.

Hvordan ser en god dag ud for dig?

Det vigtigste for mig er, at medarbejderne er glade og har det sjovt. Det smitter af på kunderne. Hjemme må kæresten godt vente med en steg, kartofler og noget sovs. Hun og jeg er også gode til at have det sjovt.Det vigtigste for mig er, at medarbejderne er glade og har det sjovt. Det smitter af på kunderne.

Rasmus Kjærhus


En ting, som de fleste nok ikke vidste om dig?

Jeg kan simpelthen ikke blande spillekort. Jeg prøver gerne at skjule det, men jeg dur ikke til det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Status på plejecentrene i Horsens: Flere smittede på Præsthøjgården og færre restriktioner på Lindehøj

Annonce