Annonce
Horsens Posten

Bag disken: Ti spørgsmål til Britta fra Møblér Horsens

Britta Jensen i en karryfarvet sofa i bredriflet fløjl, som er et materiale, der vinder frem dette efterår. Britta Jensen har arbejdet med møbler i de sidste 23 år. Hun er glad for at kunne føre sine forældres livsværk videre. Foto: Marianne Husted
Britta Jensen havde ikke tænkt sig, at hun skulle være møbelhandler. Men sådan blev det, og hun nyder at være blandt kunder og medarbejdere.

Horsens: Britta Jensen, 47 år, er den ene indehaver af Møblér Horsens på Vejlevej. De øvrige i trioen er hendes bror, Jesper Nielsen, og hendes mand Michael Jensen. I 2006 stoppede hendes forældre, som havde etableret møbelforretningen, der dengang hed Bents Møbler. Det skete efter et glidende generationsskifte.

Hvorfor blev du møbelhandler?

Det var lidt tilfældigt. Jeg havde faktisk ikke tænkt mig at blive møbelhandler. Jeg er uddannet materialist, men butiksarbejdstiderne passede ikke med små børn og daginstitution den gang for 23 år siden. Som selvstændig var det lettere at bestemme arbejdstiderne. Og så ville jeg gerne være med til at videreføre mine forældres livsværk.

Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

Det var en kunde, som i en artikel i Horsens Folkeblad roste mig for den service, hun fik, da hun købte et klædeskab. Jeg blev så glad, at jeg sendte hende roser for rosen.

Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

Så ville jeg gerne fordybe mig i indretning. Det er der ikke tid til i stor stil i dag. Jeg kunne også godt tænke mig at være blogger om indretning.

Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

At jeg har holdt mine forældres livsværk kørende og udbygget det. Og så er jeg meget stolt af vores to drenge på 17 og 23 år.

Britta Jensen slapper godt af med en kærlighedsfilm på Netflix. Hun lytter også gerne til podcast, når familiens hund skal luftes. Foto: Marianne Husted

Hvordan slapper du af?

Med benene oppe i sofaen, gang i Netflix og med et glas rosé. Det kan drikkes året rundt. Jeg vil allerhelst se film eller serier, der indeholder en kærlighedshistorie.

Hvem vil du helst være fanget på en øde ø med?

Min mand, som jeg har kendt, siden jeg var 18 år. Med ham føler jeg mig tryg. Han er min bedste ven, og vi har det sjovt sammen. Han kan stadig finde på at sige, at han har savnet mig, hvis han har haft en dag alene derhjemme.

Hvem hører til blandt dine idoler?

Pippi Langstrømpe, fordi hun er modig, kreativ, selvstændig og nysgerrig. Hun sætter spørgsmålstegn ved autoriteter, normer og køn. Og så vil hun ikke være voksen.

Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

Så ville jeg tage ud at rejse med familien og se verden. Vi skulle både se det, der er godt, og det, som ikke er så godt.


En god dag - ja, da kommer min søn og svigerdatter til aftensmad, så vi alle fem er samlet.

Britta Jensen


Hvordan ser en god dag ud for dig?

Jeg begynder med en gåtur med vores Chihuahua, mens jeg lytter til en podcast om måske sundhed. Så møder jeg ind på job til mine fantastiske medarbejdere og betjener en masse søde kunder. Derefter skal jeg runde fitness-centret. Og så kommer min søn og svigerdatter til aftensmad, så vi alle fem er samlet. Og det er selvfølgelig drengenes livretter, f.eks. millionbøf, der bliver serveret.

En ting, som vi ikke vidste om dig?

Hokus-pokus - sæt ikke mig i fokus. Jeg er den generte type, der gerne lytter og hjælper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce