Annonce
Horsens Posten

Bilforhandler i Horsens har landets bedste værksted for Renault'er

K. Westergaard Automobiler er kåret til årets værksted af Renault Danmark. Foto: Renault/PR-foto
En stor anerkendelse til alle i huset, siger direktøren i K. Westergaard Automobiler om titlen som årets værksted.

Horsens: Hvis man kører i Renault og bor i Horsens-området, er der ikke langt til årets bedste værksted.

Den titel har bilproducentens danske afdeling nemlig lige givet til K. Westergaard Automobiler på Høegh Guldbergs Gade i Horsens.

- Det er en stor anerkendelse af det, vi laver – særligt når det er målt på 10 forskellige parametre og over 12 måneder, fortæller direktør Erik K. Westergaard.

Annonce

Parametrene er blandt andet generel kundetilfredshed samt, om bilen er repareret ordentligt i første forsøg, og hvor lang ventetiden er.

Hele husets fortjeneste

Eftermarkedschef hos Renault Danmark Lasse Petersen fortalte i forbindelse med overrækkelsen, at det er værkstedet, der sælger den næste bil - ikke salgsafdelingen eller tv-reklamer.

Omvendt fortæller Erik K. Westergaard også, at det ikke kun er værkstedet, der er skyld i titlen som årets værksted. Det er hele autohuset.

- Hvis salgsafdelingen ikke solgte nogen biler, var der ikke nogen i værkstedet. Og en hurtig reparation kræver for eksempel, at lageret følger med og har stumperne hjemme, siger Erik K. Westergaard.

Annonce

Parat til corona-ændringer

Titlen er givet for 2020, der blev et år i coronavirussens tegn. Her har det horsensianske autohus været hurtige til at tilpasse sig, hvilket også har spillet ind på kundetilfredsheden.

- I og med, vi ikke er større, er vi parat til ændringer med det samme. Vi har været hurtige til at tilpasse os. Da vi lukkede ned i marts sidste år, tilbød vi at hente og bringe bilerne, hvis nogen ikke ville bevæge sig ud, lyder et eksempel fra Erik K. Westergaard.


Da vi lukkede ned i marts sidste år, tilbød vi at hente og bringe bilerne, hvis nogen ikke ville bevæge sig ud.

Erik K. Westergaard, direktør


I den forbindelse tilføjer han, at det primært var salgsafdelingen, der stod for at hente og bringe biler. Igen en samlet indsats, der var med til at give årets værksteds-titlen.

Annonce

Ingen grund til at falde død om

Det kunne sælgerne, fordi de som så mange andre var tvunget til at lukke butikken i forbindelse med nedlukningerne, og det begrænsede muligheden for at sælge biler.

Ikke en optimal situation for autohuset, men heller ikke noget, Erik K. Westergaard kommer til at brokke sig over.

- Vi sælger lidt, men ikke på niveau med det, vi egentlig skulle. Det er fint nok. Det kan ikke hjælpe at falde død om af noget, man ikke kan lave om på. Og jeg prøvede for første gang i 35 år at have fri mellem jul og nytår, hvilket var helt sjovt, lyder det fra direktøren, der også selv har været med til at hente og bringe biler i løbet af det forgangne år.

K. Westergaard Automobiler modtog også årets værksted-titlen i 2016.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce