Annonce
Horsens Posten

Butik både i Dragør og Tivoli - nu åbner indehaver også forretning i Jessensgade

1. maj åbner tøjforretningen Bellague i Jessensgade, hvor Helsam senest har haft lokale. Foto: Line Kyed
Det tidligere Helsam-lokale i Jessensgade er udlejet til dametøjsforretningen Bellague, der planlægger at åbne 1. maj.

Horsens: Lørdag 1. maj åbner Bellague i Jessensgadem 4 med italiensk og fransk tøj til kvinder.

Bag står horsensianeren Pia Keene Pedersen, der i forvejen er indehaver af en butik ved samme navn i Dragør samt en accessories- og souvenir-shop ved navn Alperosen i Tivoli i København.

Pia Keene Pedersen er oprindelig fra Torsted og har stadig store dele af sin familie i byen, heraf sin svigerinde Linda Pedersen, der bliver den ene af stedets to personaler, som derforuden kommer til at tælle Nina Simonsen.

Annonce

Nina Simonsen har tidligere arbejdet i Jessensgade -lokalerne, da den husede garn- og hobbybutik Woltimo, som havde base i byen fra 2003 til 2007. Tidligere år har hun arbejdet hos AH Collection, hvor Sinnerup i dag har adresse. Senest har arbejdet bestået af udbringning af madpakker til borgere - et arbejde hun netop har opsagt.

Linda Pedersen har detailerfaring fra sit hjemland Belgien og har desuden hjulpet til i sin mands tidligere øl-, vin- og madfirma samt arbejdet på fabrik hos Jacobsens Bakery Ltd. i Hedensted.

Store forventninger

Den nye butik Bellague vil satse på salg af tøj fra størrelse small til 52 samt på en række smykke og pyntegenstande, fortæller Pia Keene Pedersen, der har store forventninger til Horsens.

- Jeg har for 25 år siden solgt smykker fra en bod på Søndergade. Det gik rigtigt godt, og jeg har generelt en opfattelse af, at Horsens er en rigtig god handelsby, siger indehaveren, der ikke selv vil blive et ansigt i den kommende butik, da hun er bosat ved Vallensbæk Strand.

Jessensgade 4 har tidligere huset Helsam, der i 2019 rykkede til Søndergade. Foto: Line Kyed

Butikkens to ansatte er derfor i de her dage i gang med at pakke varer ud og indrette forretningen. Linda Pedersen har allerede lagt en del energi i Interiøret, fortæller hun. Blandt andet har hun bundet de kunstige blomster, som skal sætte den rette pynt og stemning i butikken. I de her dage er hun ved at lave endnu en blomster-dekoration, som skal hænge ved det ene af forretningens to udstillingsvinduer.

I anledning af åbningen 1. maj vil der være en mindre gave til de 20 første besøgende, og desuden vil dagens kunder blive budt på snack og noget at drikkelse.

Linda Pedersen er gået i gang med at indrette butikken Bellague. Det gør hun sammen med forretningens anden personale Nina Simonsen. Foto: Line Kyed


Jeg har for 25 år siden solgt smykker fra en bod på Søndergade. Det gik rigtigt godt, og jeg har generelt en opfattelse af, at Horsens er en rigtig god handelsby.

Pia Keene Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce