Annonce
Horsens

Come together søger frivillige mentorer

Sidste år fortalte Sarah Jürgensen, at hun havde fået et puf gennem Come Together, som fik hende i gang med at dyrke taekwondo. Nu er der brug for flere frivillige mentorer. Arkivfoto
Annonce

Horsens: "Come Together" søger frivillige mentorer til sårbare børn og unge. Tiltaget matcher sårbare unge med en frivillig mentor, som mødes et par gange om måneden. En ordning, der har eksisteret i seks år og har hjulpet over 200 unge i det midtjyske.

- De unge bøvler med forskellige udfordringer som ensomhed, at de mangler en ressourcestærk voksen i deres netværk, eller savner en, de kan være sammen med om en fælles fritidsinteresse. Vi forventer desværre, at endnu flere unge får brug for vores hjælp til at komme tilbage til en normal hverdag efter denne corona-tid, hvor mange har været isoleret og ikke kunne tage i skole eller på arbejde, siger initiativtager og generalsekretær John Mitchell i en pressemeddelelse.

"Come Together" vil gerne være forberedte og klar til at hjælpe endnu flere unge og søger nu frivillige mentorer, der vil bruge et par timer om måneden på at være sammen med et ungt menneske.

Interesserede kan skrive til line@cometogether.dk eller ringe på 3051 5898 for at høre mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce