Annonce
Horsens Posten

CSR-stafet til Steel Products: Vi giver gerne unge mennesker en chance

Fabrikschef Svend Lycke, Steel Products, fik overrakt stafetten af administrationschef Christina Lærke, Nordic Coating. Begge virksomheder er kendt for at give unge en chance. Foto: Marianne Husted
Det giver mening at vende en ung mands liv til noget positivt, lyder det fra Steel Products.

Horsens: Det falder naturligt for virksomheden Steel Products på Islandsvej at tage unge mennesker ind og give dem en chance.

Det er netop blevet anerkendt med den gyldne CSR-stafet, som fabrikschef Svend Lycke i sidste uge fik overrakt af Christina Lærke, administrationschef hos Nordic Coating, der var den seneste modtager af stafetten som synligt bevis på, at man tager socialt ansvar.

Svend Lycke, produktionsassistent Karen Jensen og unge Mikkel Rye Nielsen var synligt glade for stafetten. Det er et skulderklap til den indsats, som bliver gjort for at hjælpe unge i gang.

Annonce

For Karen Jensen giver det meget mening at kunne vende en ung mands liv til noget positivt.

- Det vil jeg tænkte tilbage på med glæde, når jeg sidder på plejehjemmet, siger hun, der sammen med kolleger arbejder med at få det bedste frem i den enkelte.

Godt for profilen

Svend Lycke ser det som et langsigtet rekrutteringsgrundlag, når den store industrivirksomhed tager imod den unge uden formel uddannelses-baggrund eller den unge ingeniør, som har brug for hjælp til at komme videre.

- Lokalt er CSR-depechen med til at profilere vores virksomhed. Det giver en god mulighed for at rekruttere nyt personale, vurderer fabrikschefen, der skal give depechen videre om en måned.

CSR-stafetten gik til Steel Products, der blandt andet har givet Mikkel Rye Nielsen en chance for at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Fabrikschef Svend Lycke ser det som en god måde at profilere virksomheden på. Han får stafetten overrakt af Christina Lærke, Nordic Coating. Derefter er det Mikkel Rye Nielsen, produktionsassistent Karen Jensen, som har den nære kontakt med Mikkel og chefkonsulent Sanne Ravn, Jobtaskforcen. Foto: Marianne Husted

Mange ansatte i produktionen i den 200 mand store Steel Products er i 50'erne, og der er brug for unge, som kan se frem til at blive mødt af en mangfoldig virksomhed, der udvikler og producerer stort set alle emner inden for stål.

Annonce

Næste skridt: Operatør

Svend Lycke glæder sig aktuelt over unge Mikkel Rye Nielsens udvikling. Han håber, at næste skridt bliver at uddanne ham til operatør - eller som det hed i gamle dage - specialarbejder.

- Det er tydeligt, at det går godt, og det er ikke mindst hans arbejdskollegers fortjeneste.

Karen Jensen er overbevist om, at arbejdet med at få ham til at blive en del af arbejdspladsen lykkes, fordi Mikkel er bundløst ærlig.

- Det gør det lettere at hjælpe ham, når han har en dårlig dag.

Steel Products

  • Det begyndte med sølvsmed Aage Østergaard i 1924, der påtog sig en opgave i metal med ordene: Det ka' vi godt.
  • I dag er består Steel Products af Aage Østergaard, Brdr. Madsen Maskinfabrik og DFT-Presswork.
  • Steel Products er totalleverandør inden for stål og har en stor udviklingsafdeling.
  • Der er både den store virksomhed på Islandsvej og en virksomhed i Nordborg på Als.
  • Der er i alt 335 medarbejdere ansat, 200 på fabrikken i Horsens.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce