Den Gyldne Hest har fået fire slagtere og kokke til at lave sylte, som skal serveres fire tirsdage på værtshuset. Det er en hyldest til den danske madkultur.
Copy link address
Marianne Husted mahu@horsens-folkeblad.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Det er ikke nissebanden - men syltebanden, der er klar til at slå et stort slag for den danske julespise, sylten. Fra venstre kok Mads Munk, slagter Steen Friis, Lars Cederlund Olesen fra Den Gyldne Hest og medindehaver af the Square, Benjamin Blender. Foto: Marianne Husted -
Sylteanretning fra Beringsslagteren, der i dag bruger nakkefilet og sprængt svineskank som ingrediens i stedet for svinehoved, som folk i dag tager afstand fra. Men sylten smager stadig, som en god gammeldags sylte skal smage. Foto: Marianne Husted -
Kokken Mads Munk har eksperimenteret med sin kalvesylte, hvor der bl.a. er brugt kalvetunge, rodfrugter og hakket grønkål. Foto: Marianne Husted -
Så er der serveret - slagter Steen Friis' bedste sylte, som der bliver lavet en hel del af i julemåneden hos Beringsslagteren. Foto: Marianne Husted -
Kokken Mads Munk - i daglig tale VUK - nyder et godt glas øl til sin sylte, som han brugte det meste af en dag til at gøre helt perfekt. Foto: Marianne Husted