Annonce
Horsens Posten

Det går løs på lørdag: EM-fodbold på storskærm i Megascope

Martin Braithwaite og Danmark sluttede EM-forberedelserne af med en sejr på 2-0 over Bosnien-Hercegovina søndag aften. På lørdag går det løs med første puljekamp mod Finland. Megascope sælger billetter til tre storskærmsarrangementer i sal A. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
I en tid hvor arrangementer med storskærme er en udfordring, byder Megascope lokale EM-fans indenfor til Danmarks tre indledende gruppekampe.

Horsens: Det har været tæt på umuligt at lufte klaphatten i de seneste 15 måneder - i hvert fald hvis det skulle foregå i selskab med ret mange andre.

Nu forsøger biografen Megascope at tænde op under EM-fodboldfeberen med tre særvisninger i den store sal 12., 17. og 21. juni.

- Vi har købt rettighederne til at vise Danmarks tre indledende puljekampe, siger biografdirektør Erling Kræmmer og tilføjer, at Megascope gerne vil bakke op om landsholdsstemningen, når der for eksempel ikke kan komme så mange fans i Parken som først antaget.

Annonce

Danmark spiller i EM-gruppe B lørdag kl. 18 mod Finland, torsdag 17. juni kl. 18 mod Belgien og mandag 21. juni kl. 21 mod Rusland. De rød-hvide kæmper om to sikre pladser videre fra puljen. Også de fire bedste af seks tre'ere sikrer sig adgang til 1/8-finalerne.

Maks-antallet pr. kamp er 231 biografgængere i sal A. Erling Kræmmer slår fast, at man gerne må sidde sammen i grupper. Et sæde friholdes så på hver side, så alle coronarestriktioner overholdes.

De mere detaljerede regler for at gå i biografen i en corona-tid fremgår af Megascopes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce