Annonce
Horsens Posten

DM-feltet er klar til tegnefest i Horsens

Nogle af landets dygtigste tegne-talenter spidser pennen og dyster mod hinanden i Horsens. I år skal der findes 12 vindere i et felt på 32. Arkivfoto: Martin Ravn
12 billedstærke unge kan snart kalde sig danmarksmestre. Der bliver kamp til stregen i år, lover billedskole-leder.
Annonce

Horsens: Om lidt over en måned slås de første streger til årets udgave af DM i Tegning i Horsens. Og arrangørerne har nu det nationale finalefelt plads.

Billedskolen Horsens og Tegnefestival, som står bag mesterskaberne, oplyser, at i alt 32 børn og unge i alderen 9-21 år har kvalificeret sig til finalen, der finder sted på Horsens Kunstmuseum.

Ud af dem skal der i år findes 12 vindere i forskellige discipliner.

- Der bliver uden tvivl kamp til tegnestregen, når vi skal finde Danmarks dygtigste tegner, fortæller leder af Tegnefestival og Billedskolen Horsens, Jannik Broz.

Annonce

Spændt finalist fra Stensballe

Deltagerne skal blandt andet krydse blyanter i discipliner som klassisk tegning, tegn med tape, tegn som du vil og characters - essence of animal.

En af deltagerne er Cassandra Dahl Tellerup fra Stensballe, oplyser festivalen i en pressemeddelelse. Den 16-årige var også med i feltet sidste år og glæder sig til at teste sig selv mod andre unge fra hele landet igen i år.

- Jeg har været så spændt hele dagen og har talt ned til, at beskeden skulle komme. Så jeg er bare rigtig glad over at være gået videre igen i år! Sidste år var det hele nyt og en smule stressende. I år håber jeg, at jeg kan slappe mere af og bare nyde det, siger den unge tegner, som især glæder sig at dyste i klassisk tegning og tegn som du vil.

Tegnefestival-ugen foregår 10.-15. marts, og finalen, hvor de 12 danmarksmestre kåres, finder sted 14. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce