Annonce
Horsens Posten

Flere ejer-sakse i sving hos Rolf Jonsson

Tina Kristiansen (t.v.) og Sascha Legind er gået sammen og vil fremover danne ejerkredsen bag frisørsalonen i Hospitalsgade Park By Tina K. og Sascha, der indtil for nylig hed Rolf Jonsson. Foto: Klaus Risom
Sascha Legind bliver medejer af frisørsalonen Rolf Jonsson i Hospitalsgade. Salonen skifter samtidig navn til Park By Tina K. og Sascha.

Horsens: Ejerkredsen i frisørsalonen Rolf Jonsson i Hospitalsgade bliver større.

Det sker, når horsensianeren Sascha Legind tiltræder som medejer af salonen, hvor hun de seneste otte år har været ansat.

Hermed bliver hun partner med Tina Kristiansen, som overtog salonen i 2019, og som desuden har to saloner i henholdsvis Varde og Grindsted.

Annonce

Samtidig skifter salonen navn til Park By Tina K. og Sascha.

- Da vi begyndte at tale om muligheden for, at jeg kunne købe mig ind i salonen, vidste jeg med det samme, at det er en vej, jeg gerne vil gå. Tina har meget erfaring med at drive frisørsalon, og jeg har et stort kendskab til salonen, dens historie i byen og ikke mindst vores brede kundekreds. Jeg synes, vi er et godt match, siger Sascha Legind.

Ti frisører og nyt fællesskab

I salonen er der i alt ti frisører, og teamet fortsætter som hidtil.

Til gengæld sker der andre ændringer i salonen. Tina Kristiansen og Sascha Legind har nemlig besluttet at lave et samarbejde med et fællesskab af selvstændige frisører, Park Styling. Her deles man om uddannelse og en nyudviklet skånsom produktserie, der kun føres af fællesskabets saloner, skriver indehaverne i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker, at salonen får endnu mere kant, og at vi altid er med helt fremme i forhold til udviklingen inden for branchen, forklarer Tina Kristiansen.

Der er flere end 60 Park Styling saloner landet over. Park Styling blev lanceret i 2018 og har kontorer i København, Kolding og Oslo.

Til sommer holder frisørsalonen i Hospitalsgade ferielukket i ugerne 28-30. Det sker for at totalrenovere salonen.


Da vi begyndte at tale om muligheden for, at jeg kunne købe mig ind i salonen, vidste jeg med det samme, at det er en vej, jeg gerne vil gå.

Sascha Legind
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce