Vi har spurgt en række restauratører, hvordan det går med årets julefrokost-bookinger - og hvad holdningen er til coronapasset, som træder i kraft fredag 12. november.
Copy link address
Line Kyed liky@horsens-folkeblad.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Fredag 12. november genindføres coronapsset, og passet skal fremvises, når man eksempelvis skal på restaurant eller ud i nattelivet. Foto: Signe Goldmann / Ritzau Scanpix -
Eoin Macgill fra restaurant Møhr, Cafe Gran og Granbar mener, at coronapasset skal i spil i flere brancher. Arkivfoto: Morten Marboe -
Lars Fischer fra Gasfabrikken kan se idéen med at bruge restaurationsbranchen som et greb, når smittetallet skal forsøges sat ned og for at få flere til at lade sig vaccinere. Selv håber han, at hans branche ikke bliver pålagt yderligere restriktioner, siger han. Arkivoto: Søren E. Alwan -
Fra Bente Duevig på restaurant Det Ny Kronborg er der ingen klager - hverken på omfanget af julefrokost-bestillinger eller på det seneste coronapas-krav. Som andre i branchen siger hun, at det er let sluppet, men at yderligere restriktioner ikke er ønskeligt. Arkivfoto: Morten Pape -
Medejer og kok på Restaurant Munken, Roman Horak, er glad for, at coronapasset ikke er et ukendt fænomen blandt kunderne. Arkivfoto: Søren E. Alwan