Annonce
Horsens Posten

Gik ind i Slikhuset med hele hjertet: Nu er den søde tid forbi

Sevki Yücelbas forsøgte i marts at holde liv i omsætningen ved at tilbyde udbringning af slik. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Slikhuset på Søndergade er lukket og slukket. Coronakrisen er en stor årsag til, at det ikke længere kan køre rundt, forklarer indehaver af Slikhuset.

Horsens: Lukket på ubestemt tid, står der i et skilt i døren ind til Slikhuset på Søndergade 49 i Horsens.

Der er dog tale om en permanent lukning.

7. oktober har Skifteretten i Horsens modtaget en anmodning om opløsning af selskabet, som siden sommeren 2019 har været ejet og drevet af Sevki Yücelbas.

Annonce

I et opslag på Slikhusets Facebook-side lyder det:

- Vi har kæmpet og prøvet alt for at få det til at køre rundt. Desværre går det ikke altid, som man ønsker det, og corona har været en stor skyld i, vi ikke længere kunne få det til at køre rundt.

Opslaget har i skrivende stund høstet 217 beklagende kommentarer. En af kunderne spørger, om der slet ikke er nogen, som vil købe og køre butikken videre.

- Vi hører gerne fra folk, hvis det er, lyder svaret fra Slikhuset.

Med hele hjertet

Det har ikke været muligt for Horsens Folkeblad at træffe indehaver Sevki Yücelbas for en kommentar. I marts fortalte han til Horsens Folkeblad, at Slikhuset i et halvt års tid havde lidt hårdt under gågaderenoveringen, og at coronakrisen derfor kom på det værst tænkelige tidspunkt.

- Vi har mistet op mod 60 procent af omsætningen under renoveringen. De seneste måneder er vi kun blevet holdt oppe af, at folk har købt fredagsslik, men nu er det næsten også væk, sagde indehaveren, som dengang gik i luften med et særligt udbringnings-koncept.


Vi har kæmpet og prøvet alt for at få det til at køre rundt. Desværre går det ikke altid, som man ønsker det.

Slikhuset i et opslag på Facebook


På Facebook lyder det nu fra Slikhuset:

- Vi håber på jeres forståelse for denne svære situation, da vi gik ind i dette projekt med hele hjertet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce