Annonce
Horsens Posten

Hamlet Protein fodrer tennisklub med sponsorkroner

Erik Visser, administrerende direktør i Hamlet Protein, fremhæver vigtigheden i at støtte lokalt i denne coronatid. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Hamlet Protein producerer soyabaseret foder, som skal give smågrise, kyllinger og kalve optimale vækstbetingelser. Nu har virksomheden på Saturnvej i Horsens også klar med foder, som skal få Horsens Tennis Klub til at vokse.

Økonomisk foder, vel at mærke. Tennisklubben har nemlig indgået en toårig sponsoraftale med Hamlet Protein.

Den skal styrke Horsens-virksomhedens tilknytning til lokalsamfundet - særligt i disse tider, hvor covid-19 presser sportsklubbernes økonomi og aktiviteter, oplyser Hamlet Protein i en pressemeddelelse:

- Covid-19 giver en masse udfordringer – både personligt og professionelt, for enkeltpersoner og organisationer. Vi er glade for at kunne støtte Horsens Tennis Klub på sin ambitiøse vækstrejse, lyder det fra administrerende direktør Erik Visser.

Horsens Tennis Klub blev grundlagt helt tilbage i 1898 og har ambition om at få flere medlemmer.

- Vi er meget glade for at byde endnu et lokalt firma velkommen i sponsorgruppen i vores klub. Aftalen med Hamlet Protein understøtter yderligere vores ambitiøse planer, som blandt andet har til formål at fordoble kapaciteten på vores indendørs baner, siger Jacob Kofoed, formand for Horsens Tennis Klub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Forfattere sender julehilsner

Annonce