Annonce
Horsens Posten

Heart & Soul åbner igen for tiltag: - Vi er i bund og bliver nødt til det

Lene Kristensen fra Heart & Soul åbnede mandag for salg af blandt andet takeaway-fastelavnsris til børn og voksne. Grunden skyldes trængte tider for forretningen, forklarer hun. Foto: Line Kyed
Helst ville Lene Kristensen fra butik Heart & Soul gerne have holdt sin forretning helt corona-lukket i sympati med detailhandlen. Men nu er der snart ikke flere penge i kassen, og udsatte familier har brug for hjælpen, forklarer hun.
Annonce

Horsens: Fastelavnsris til børn og voksne er nogle af de tiltag, Lene Kristensen fra mandag 8. februar har åbnet for. Bestillingerne kan afhentes ved butiksdøren.

Helst ville Lene Kristensen i sympati med hele den lukningsramte detailbranche gerne have holdt handlen på et nul. Men nu er kassen ved at være tom, så derfor ser hun ingen anden udvej end at finde på tiltag, der kan indbringe økonomiske midler.

For der er brug for pegene til byen og omegnens udsatte familier, forklarer hun.

- Nedlukningen er svær for udsatte familier. Mange børn har det utroligt hårdt. Så for fortsat at kan yde støtte til familierne, bliver jeg nødt til at gøre noget nu, fortæller hun.

Annonce

Flødeboller og donationer

Stedets hjemmelavede flødeboller vil man også igen kunne købe til bestilling ud af huset - samt gavepakker.

- Vi gjorde noget lignende sidste år. Og her samlede vi blandt andet også ind til de de ældre på plejehjem for at skabe lidt lys i deres liv. Vi mærkede en utrolig stor opbakning. Jeg håber, vi også denne gang bliver mødt med velvilje, når vi nu åbner for salg, siger Lene Kristensen.

Hun og personalet har løbende været lidt i gang og har senest pakket 140 gaveæsker bestilt af et firma til dets medarbejdere.

- Det var penge fra firmaets personaleforening, og samtidig støtter de os. Den form for donationer kommer os virkelig til gode i en tid, hvor vi er i bund, og hvor der jo stadig også er en husleje, der skal betales, siger Lene Kristensen.


Nedlukningen er svær for udsatte familier. Mange børn har det utroligt hårdt. Så for fortsat at kan yde støtte til familierne, bliver jeg nødt til at gøre noget nu.

Lene Kristensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Annonce