Annonce
Horsens Posten

B-Sushi i Horsens fik sølv i sushi: Bedste sushirestaurant i Midtjylland

Det er en jublende glad Benedikte Antonsen, der nu har bevis på, at hun og personalet serverer Midtjyllands bedste sushi - og den næstbedste i Danmark. Arkivfoto: Lars Juul
Champagnepropperne springer fredag hos B-Sushi i Smedegade. De er kåret som nummer to i Danmark og som den bedste sushirestaurant i Midtjylland

Horsens: Der kommer champagne i glassene fredag, når Benedikte Antonsen med sit personale fejrer, at B-Sushi blev nummer to i den landsdækkende konkurrence: Danmarks bedste sushi.

Samtidig fejrer de, at de kan smykke sig med titlen: Midtjyllands bedste sushi-restaurant.

- Det var så nervepirrende lige til det sidste, siger indehaveren.

Hun måtte gå en tur i skoven med sit barnebarn for at komme lidt på afstand af skærm og afstemningen, som er foregået via sms.

Bruges i markedsføringen

Men kl. 12 torsdag sluttede afstemningen blandt de nominerede til konkurrencen, som omkring 100 sushi-restauranter har deltaget i. Den viste, at B-Sushi havde fået 902 stemmer. På førstepladsen kom en Aalborg-restaurant, Sushi Mania, med 1091 stemmer.

Det er en placering, som Benedikte Antonsen er meget stolt af, og hun rækker anerkendelsen videre til sit personale. Ikke mindst er hun taknemmelig for, at det er kunderne, som har givet B-Sushi dette fornemme skulderklap.

- Det viser, at vores mange kunder værdsætter kvalitet, siger hun.

Annonce

Horsens på landkortet

Der bliver ikke alene proppet champagne i morgen fredag, når de fleste møder ind. De skal også have Danmarks bedste romkugler fra Nr. Aaby, lover hun.

Og så glæder det hende ekstra meget, at hun med denne anerkendelse er med til at sætte Horsens på det gastronomiske landkort. Det er OpdagDanmark, der har lanceret afstemningen: Danmarks Bedste Sushi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Torsdagens coronatal: Smitten fortsætter opad i Horsens Kommune - nedlukning af sogn truer stadig

Annonce