Annonce
Horsens Posten

Hun er Danmarks bedste til at lange de tohjulede over disken

Salgschef Heidi Friis og indehaver Brian Jensen fra Jensens Motorcykler, der er Danmarks største forhandler. PR-foto
2018 blev endnu et et godt år for Jensens Motorcykler, der nu er forhandler af fire mc-brands. Heidi Friis er salgschef og med et salg på hele 416 maskiner sidste år, er hun klart den bedste herhjemme til at sælge motorcykler.
Annonce

Horsens: Gennem hele 2018 har Jensens Motorcykler i Horsens udbygget sin position som den mc-virksomhed herhjemme, der sælger flest motorcykler. For bare en håndfuld år siden var det udelukkende brugte maskiner, som der blev solgt fra Kometvej 1 - men i dag forhandler Jensens Motorcykler fire forskellige mærker.

- Vi lagde ud med at blive forhandlere af Honda og KTM, og siden fik vi så amerikanske Indian med. Og sidste år kom det fjerde æg ned i kurven i form af Husqvarna, fortæller salgschef Heidi Friis i en pressemeddelelse.

Heidi Friis er også den sælger i virksomheden, der får lukket flest slutsedler.

- Vi har haft nok at se til, for vi solgte i 2018 samlet set 850 motorcykler, og jeg har stået for de 416 af dem. Altså næsten halvdelen. Det er ny personlig rekord, for året før nåede jeg "kun" op på 396 eksemplarer, forklarer hun.

Annonce

Har solgt næsten hver anden motorcykel

Honda er det bedst sælgende af husets fire motorcykelmærker med et samlet 2018-salg på 170 styk. De 108 af dem stod der Heidi Friis på.

- Honda er jo også et af de bedst sælgende motorcykelmærker helt generelt her i Danmark, så det smitter selvfølgelig af. Men også KTM har vi haft travlt med - dem røg der 120 eksemplarer af i 2018, påpeger Heidi Friis, der selv håndterede de 46 af dem.

Motorcyklerne fra den noget mere luksuriøse producent Indian har hun solgt 15 af, mens de andre i forretningen har taget sig af de resterende 25, som blev solgt i 2018. Samlet set har salgschefen hos Jensens Motorcykler altså formået at sælge næsten hver anden af de 850 motorcykler, som er trillet ud fra matriklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce