Annonce
Horsens Posten

Kig med: Bytorv Horsens er blevet til et nyt moderne butikscenter

Siden årsskiftet har håndværkerne været i gang med en gennemgribende renovering af indkøbscentret. I 2021 kommer turen til facaden.
Annonce

Horsens: Bytorv Horsens har været igennem en "ommer", som Anette Vestergaard, centerdirektør, betegner centrets store forvandling.

Siden hun tiltrådte 1. januar, har håndværkere været i aktion. De har stadig travlt i flere butikker og på førstesal, hvor cafeen Dalle Valle rykker ind. Men den indvendige renovering af selve centret er ved vejs ende.

De nye store siddepuffer på butikscentrets store og lille torv indbyder til en afslappende stund, når man er på shoppetur. Foto: Morten Pape

Det lidt trætte udtryk er forvandlet til et moderne indkøbscenter med torve, der er blevet forsynet med trægulve, store slængepuffer i brunt og orange og ny belysning. Grønne planter skal sætte det sidste prik over i'et. Snart følger også et julelandskab på det store centrale torv.

Bløde grønne sofaer, dæmpet lys og behagelig belysning i babyloungen. Her kan mødre i fred og ro kan amme deres børn. Foto: Morten Pape

Også den nye hvide gangbro på førstesal hen over det centrale torv er blevet klar og taget i brug.

Annonce

Ro til mødre og småbørn

I stueetagen er indrettet en babylounge med grønne sofaer og stole. Den er stor nok til at kunne rumme hele mødregrupper, der har behov for at amme i fred og ro - eller pusle deres børn i rummet ved siden af. Også toiletterne er spritnye med berøringsfrit armatur. Til at sørge for at alt er pænt og sprittet af er der ansat en servicemedarbejder, som vil arbejde i centret i åbningstiden.

Annonce

Alt optaget

- Alt er udsolgt lige nu, kan Anette Vestergaard fortælle.


Der står ingen butikker tomme lige nu.

Centerdirektør Anette Vestergaard


I de to butikslejemål i stueetagen, som ikke er fyldt op, er der rykket en pop-up butik med julevarer ind, mens Lions lægger beslag på et andet lokale.

Trægulve, ny belysning og broen på førstesal har givet Bytorv Horsens et helt nyt udtryk. Foto: Morten Pape

På førstesal er det tanken at anvende det store nyindrettede lokale til salg af secondhand-tøj eller loppemarked, mens man venter på permanente lejere af det store areal, der kan splittes op i to lejemål.

Hele toiletområdet erblevet udvidet. Nyt er berøringsfrit armatur. Foto: Morten Pape

I 2021 går også den udvendige facaderenovering i gang. Alt i alt er der tale om en forvandling til 100 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kære læsere - tip os gerne

Annonce