Annonce
Horsens Posten

Legepladsen 'Skoven' på Torvet står klar om nogle dage - næsten da

Omend det stadig kan være en kende svært at se, så vil der indenfor en række dage dukke et legeområde op på Torvet, der gerne skulle stå helt klar omkring uge 33, lyder det fra Elverdal A/S, der har designet legepladsen. Foto: Line Kyed
Firmaet bag legeområdet på Torvet melder, at man er færdig inden længe, og hvis alt går vel i uge 33.
Annonce

Horsens: Der vil kunne leges i området "Skoven" på Torvet i løbet af uge 33, hvis alt forløber efter planen.

Det er meldingen fra Elverdal A/S - firmaet, der designer løsninger til legepladser og aktive uderum, og som står bag udviklingen af legeområdet på såvel Søndergade som på Torvet.

Montageansvarlig i Elverdal, Poul Erik Fyhn, fortæller, at man arbejder med en tidsplan på Torvet, der hedder aflevering i uge 33.

- På Torvet sætter vi seks spejle op på stedets legeområde, der kan rotere, altså dreje om deres egen akse. Der bliver opsat en bænk, og en karrusel i mahogni. Dernæst har vi afleveret de elementer, vi skal, og legeområdet er klar, fortæller Poul Erik Fyhn.

Han satser i skrivende stund på, at man når at blive færdig med legepladsen indenfor den angivne tidsramme.

Annonce

Mangler valg af træer

Tilbage ved området mangler så de træer, som Buus Anlægsgartner A/S står for at plante.

Projektleder i Buus Kristian Markvardt fortæller, at lige netop den del kan komme til at vente lidt endnu alt efter, hvilken træløsning kommunen vælger at pege på.

- Lige nu arbejder vi på at lægge de sidste fliser på området på Torvet. Dernæst og slutteligt skal træer, popler, plantes ved stedets kommende lege- og opholdsområde "Skoven".

- Og netop poplerne kommer både som klumpplanter og barrodsplanter, siger han.

Kristian Markvardt forklarer, at klumpplanter vil kunne sættes i jorden nu og koster lidt mere, mens man skal vente til efteråret - til løvfald - med at plante barrodsplanter.

Ser man bort fra et eventuelt hængeparti med senere beplantning ved legeområdet på Torvet, skal Buus Anlægsgartner være færdig med den øvrige del af Torvet fredag 28. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Annonce