Annonce
Horsens Posten

Marcus bliver outlet-butik for... Marcus

Marcus-butikken har i et halvt år lokket med ophørsudsalg og alt nedsat. I slutningen af måneden lukkes butikken - men varerne bliver fortsat fra Marcus-butikkerne. Foto: Jørgen Hasseriis
Søndergade-butik ændrer koncept fra at have nye varer til at fungere som outletbutik for de øvrige Marcus-butikker.
Annonce

Horsens: Marcus-butikken, der siden 1998 lå i Bytorv Horsens og i 2014 rykkede ud på Søndergade 23, får fredag 27. september nyt navn.

Torsdag 26. september efter lukketid pilles Marcus-skiltet ned, og i stedet sættes et nyt navn op: Outlet.

Det fortæller indehaver af butikken, Jørgen Wisborg, der forgæves har forsøgt at udleje lokalet, som han har kontrakt på frem til foråret 2022.

Den nye butik bliver fortsat fyldt med Marcus-tøj til drenge og mænd, for Outlet vil forhandle varer, der er blevet til overs i de øvrige Marcus-butikker.

Annonce

Et løbende flow

Butikken har i meget lang tid - siden slutningen af marts - annonceret med ophørsudsalg, og det må den godt, fortæller Jørgen Wisborg:

- Vi må godt sælge de varer, som har været i ordre, og da beslutningen om lukning af Marcus-butikken først blev truffet i januar, var forårs- og sommervarer for længst disponeret. Men vi har ikke købt varer til efteråret, og derfor laver vi butikken om til en outlet, forklarer han.

Personalet fastholdes med Andreas Rokbøl som butikschef og de øvrige kendte ansigter fra forretningen.

- Der bliver et løbende flow af aktuelle varer fra Marcus-sortimentet til stærkt reducerede priser, lyder det videre fra Jørgen Wisborg, der dog godt kan finde på at tage andre varer ind også:

- Det vil være outlet for kædens øvrige butikker, plus hvad vi ellers kan finde på lagre rundt omkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce