Annonce
Horsens Posten

Munkebjerg Hillclimb: Heino Mejer forsvarer titlen fra 2019

Heino Mejer i 4-hjulsdrift i Munkebjerg Hillclimb, kort før mål på Munkebjerg-bakken. Heino Mejer i 4-hjulsdrift i Munkebjerg Hillclimb, kort før mål på Munkebjerg-bakken. Arkivfoto: rallypics.dk – Viggo Johansen
Annonce

Horsens/Vejle: Heino Mejer, Horsens, skal forsvare sin titel, når det traditionelle Munkebjerg Hillclimb på Munkebjergbakken finder sted søndag den 9. august.

I 2019 tog han den generelle sejr i løbet. Det var tredje gang, det skete.

For Rally Team Mejer er det sæsonstart. På grund af covid-19 har det været stærkt begrænset, hvad der har været af løb. Det historiske danske mesterskab i rally bliver derfor afgjort i blot fire løb. Munkebjerg Hillclimb giver muligheden for at teste de forbedringer, der er lavet på Heino og Kurt Mejers biler, inden den første DM-afdeling køres 5. september i Esbjerg.

Rally Team Mejer

Rally Team Mejer kører i 2020 om det officielle danske mesterskab i rally, Autoplus Dansk Super Rally og DM i DASU mesterskabet for historiske biler.

I mini rally deltager de i DM i mini rally og i mesterskabet i Mini Rally Syd.

Teamet kører i to historiske Volvo 242 Turbo.

Bilerne er bemandet med kører: Kurt Mejer, Horsens / 2. kører: Steen Bøgelund, Vejle, og Heino Mejer, Horsens / 2. kører: Bo Mølgaard, Barrit

Heino og Kurt Mejer deltager med hver sin historiske Volvo 242 Turbo i Munkebjerg Classic Sprint lørdag den 8. august, og Munkebjerg Hillclimb søndag den 9. august.

Kurt Mejer holder sig ikke tilbage, når der skal gives gas op ad Munkebjerg-bakken. Arkivfoto: rallypics.dk – Viggo Johansen

På grund af coronaen er der begrænset adgang for publikum til at overvære løbet på Munkebjergbakken. Der vil være stort antal ”corona-vagter”, som skal sørge for at Covid-19 retningslinjerne bliver overholdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Horsens Posten

Mette Frost og den nærmeste familie blev ramt af corona: Så sad jeg pludselig derhjemme med slægtsforskning og en bog

Annonce