Annonce
Horsens Posten

Ny madudbringer i Horsens: Nu kan du også få leveret takeaway fra en blå termokasse

Wolt-budene og deres skrigblå termokasser kan i forvejen ses i en lang række danske byer som Aarhus, Vejle og Odense. Billedet her er fra sidstnævnte. Arkivfoto: Simon Trøjgaard Jepsen
Det vrimler med muligheder for at få takeaway leveret til døren, og onsdag melder en ny spiller sig på banen.

Horsens: Takeaway leveret til døren bliver mere og mere udbredt, og nu melder endnu en stor spiller sig på banen til at klare opgaven med at få pizzaen eller kinaboksen bragt fra de horsensianske madsteder til de horsensianske hjem.

Fra onsdag kan man bestille takeaway via det finske udbringningselskab Wolt og få det leveret af madportalens såkaldte kurérpartnere - der i korte træk er selvkørende mad-bude, som får deres løn efter, hvor mange opgaver de tager, og hvor effektivt de klarer dem.

- Vi går i luften med omkring 20 restauranter i Horsens, og jeg synes, vi har et bredt udvalg af køkkener, der tilbyder alt det gængse inden for takeaway, siger Søren Meier Svendsen, general manager i Wolt Danmark.

Annonce

Han kan fortælle, at Wolt også har aftaler med omkring 20 kurérpartnere.

- Det er også gået fint, men vi kommer til at få brug for flere. Det plejer at gå nemmere med at få ansøgninger, når vi er kommet i gang med at levere, siger han.

Skarp konkurrence

Wolt er langt fra den eneste, der leverer mad til døren i Horsens. For det første kører mange pizzerier og andre madudbydere selv ud med maden, og for det andet er der flere muligheder i samme boldgade som det finske udbringningskoncept.

Det gælder de cyklende bude med termokasser fra Waiteer og de orange biler fra Just Eat.

- Der er ingen tvivl om, at der er konkurrence i Horsens, og den hilser vi blot velkommen - sådan er det også i flere andre byer, hvor vi er. Det gode for restauranterne er, at de kan samarbejde med flere platforme, og så er det op til os at vinde brugernes gunst, siger Søren Meier Svendsen.

Annonce

Skift i vanerne

Sammen med den øgede konkurrence er der også øget interesse for takeaway.

- Der er sket et generelt skifte i danskernes vaner. Oftere lader vi andre tilberede den mad, vi spiser, og oftere lader vi også nogen levere den til os, siger Søren Meier Svendsen.


Det gode for restauranterne er, at de kan samarbejde med flere platforme, og så er det op til os at vinde brugernes gunst.

Søren Meier Svendsen, general manager i Wolt Danmark


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce