Annonce
Horsens Posten

Ny serie i Horsens Posten: Bag disken

Annonce

Horsens: Byens butikker gemmer på mange gode historier. Store som små. Horsens Posten vil gerne fortælle nogle af dem i en ny serie, som vi har kaldet "Bag disken". Vi vil gerne tegne et portræt af de mennesker, der har deres daglige virke i butikken. Det kan lige så vel være en historie om fejedrengen som om chefen, bybudet som førstedamen.

Og finder vi en sjov og skæv vinkel, så tager vi også gerne den med. Måske er ekspedienten i en isenkramsforretning vinterbader, måske er yngstemand bidt af at køre vildt på mtb, eller chefen er den store kagebager. Vi vil gerne give butikkernes mennesker "kød og blod".

Vores første artikel i serien handler om en ny, mandlig frisør hos Salon Rolf Jonsson. De kvindelige ansatte syntes, at livet i salonen blev lige lovlig kedelig uden en M. Så nu har de fået ansat én, der oven i købet er vild med skæg.

Hvis butikker - eller kunder - er ved at brænde inde med en god historie, kan de give os et tip på posten@hsfo.dk - så kan det sagtens være, vi kigger forbi...

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Farvespil i Galleri Progres

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Årets bogfest udsat

Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Horsens Posten

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Annonce