Annonce
Horsens Posten

Så kan film igen ses i Megascope

Little Women. Pr-foto
Det lokale biografcenter byder på en række spændende film
Annonce

Horsens: Det er igen muligt at se film på den helt store biografskærm, og udbuddet er stort.

Pelle Haleløs. pr-foto
Annonce

Little women

Dramaet 'Little Women' er den syvende filmatisering af Louisa May Alcotts klassiske roman (på dansk 'Pigebørn').

Den toneangivende instruktør Greta Gerwig (Lady Bird) står bag, og på rollelisten står Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson og Timotheé Chalamet. Udover den nye generation ses også garvede navne som Meryl Streep og Laura Dern i større roller.

Historien følger de fire March-søstres opvækst i tiden omkring den amerikanske borgerkrig, hvor deres far gør tjeneste, mens moderen passer på dem.

Meg, Jo, Beth og Amy er alle passionerede, kunstneriske og vidt forskellige. Alligevel er søstrene tæt knyttet af et unikt sammenhold - og ikke mindst af et brændende behov for at leve livet som individer i en mandsdomineret verden.

"Little Women" var nomineret til seks Oscars, heriblandt Bedste film, og modtog prisen for Bedste kostumer.

Annonce

Pelle Haleløs

Animationsfilmen "Pelle Haleløs" handler om katten Pelle, der får forvildet sig væk fra sit dejlige og trygge hjem på landet og havner i den store, ukendte storby.

Her møder Pelle den søde kat Maja, og et sandt og ægte venskab blomstrer op. Det er dog ikke altid nemt at være den nye kat i byen. Den onde Mons gør livet svært for Pelle. Familiefilmen er baseret på børnebøgerne af den svenske forfatter Gösta Knutsson.

Star Wars: The Empire strikes back. Pr-foto
Annonce

Star wars: The empire strikes back: 40 års jubilæum

Science fiction-filmen "Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back" kan også ses fra 11. juni. Her har oprørerne søgt tilflugt på isplaneten Hoth, hvor de er godt i gang med at lægge planer for deres kamp mod Kejseren, Darth Vader og resten af Imperiet. Men så angriber Imperiet... Filmen vises uden undertekster.

SamSam. Pr-foto
Annonce

SamSam

Filmen "SamSam" kan ses fra 11. juni. Den handler om den mindste af alle superhelte, der endnu ikke har opdaget sine superkræfter.

Den unge og frygtløse SamSam har næsten alt, hvad en kosmisk helt kunne drømme om: kærlige, heroiske forældre og en flyvende tallerken til at udforske rummet. Men endnu ingen superkræfter. Med veninden Mega kommer han på et spændende eventyr i det ydre rum.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Musikalsk Europa-rejse

Annonce