Annonce
Horsens Posten

Skoforretning bryder ud af bytorvets nedlukning - har åbnet pop up-butik på Søndergade

Frem til 2. maj vil skoforretningen Deichmann, der normalt har butik i Bytorv Horsens, sælge en del af sine varer fra butikslokalet på Søndergade 23. Arkivfoto
Deichmann er rykket ind i Søndergade 23 - satser på pop up-butik frem til 2. maj.

Horsens: Sko-koncernen Deichmann har åbnet en pop up-forretning på Søndergade 23 i den tidligere Marcus-butik.

Deichmann har siden 2007 haft forretning i Bytorv Horsens, som sammen med en række øvrige bytorv-butikker stadig ikke har fået lov at genåbne.

Af den grund har Deichmann nu besluttet sig for at rykke sit salg ud i en midlertidig Søndergade-forretning, hvorfra man vil sælge sine varer frem til 2. maj.

Annonce

Første gang

Pop up-initiativet bliver virksomhedens første. Det fortæller Thomas Christensen, der er CEO i Deichmann Skandinavien, i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at virksomheden under de nuværende omstændigheder har skønnet, at den midlertidige løsning er en oplagt mulighed.

- Da vores butik i bytorvet desværre fortsat holder lukket, begyndte vi jagten på nogle egnede butikslokaler. Når kunderne i denne tid desværre ikke kan komme til os, så må vi jo komme til dem. Det er heldigvis lykkedes os på rekordtid at finde et egnet lokale, siger han.

Annonce

Samme personale

Også hos butikschef i Deichmanns Horsens-afdeling, Allan Hansen, er der tilfredshed at spore.

- Vi er meget glade for at kunne åbne, lyder det herfra.

Samtidigt kan han og Thomas Christensen fortælle, at kunderne både har personalet fra bytorvet og et udpluk af den nyeste skokollektion i vente.

- I pop up-butikken vil vi have de mærker, som kunderne normalt finder i bytorvets Deichmann, og der vil tilmed være gode rabatter, oplyser han.

Deichmann-koncernen har i alt 36 butikker i Danmark. Heraf ligger 26 i et storcenter eller bytorv.

Deichmann er åbnet som pop up-butik i lokalet på Søndergade 23. Foto: Line KyedDa vores butik i bytorvet desværre fortsat holder lukket, begyndte vi jagten på nogle egnede butikslokaler. Når kunderne i denne tid desværre ikke kan komme til os, så må vi jo komme til dem.

Thomas Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce