Annonce
Horsens Posten

Trænere hædres med ny pris: 17-årige Nanna fra Torsted kan blive den første vinder

For Nanna Møller var det en speciel oplevelse, at hun igen måtte trække i fodboldskoletøjet, da DGI Fodbold kom forbi træningsanlægget for at lave en præsentationsvideo af hende i forbindelse med nomineringen til årets fodboldskoletræner. Foto: DGI Fodbold
DGI Fodbold og Bauhaus uddeler for første gang en pris til årets fodboldskoletræner, og 17-årige Nanna Møllers indsats på fodboldskolen i Torsted fik en forælder til at nominere hende.
Annonce

Hatting: Som noget nyt i år kårer DGI årets fodboldskoletræner, og den første vinder kan komme fra den fodboldskole, Hatting-Torsted Fodbold arrangerede i Torsted i uge 27.

Her var 17-årige Nanna Møller, der for fjerde år i træk var med som træner på fodboldskolen, og det gjorde hun så godt, at en forælder valgte at indstille hende til prisen, og efterfølgende er hun blevet valgt ud som en af de tre nominerede blandt 186 kandidater.

- Jeg blev godt nok glad, da jeg hørte det. Det betyder meget, for jeg vil jo gerne give børnene en god uge, og så er det helt klart rart at vide, at det er lykkes, fortæller Nanna Møller om sin nominering.

Annonce

I øjenhøjde med børnene

Den 17-årige gymnasieelev er indstillet til prisen for sin måde at tale med børnene på under træningerne.

"I sommerferien gav hun børnene på byens fodboldskole en oplevelse ud over det sædvanlige. Hun var god til at motivere børnene, tale med dem og give dem lyst til at øve sig igen og igen," lyder det blandt andet i indstillingen.

Nanna Møller havde sammen med en anden træner holdet med de yngste børn i fem-seksårsalderen, og de brugte ugen på at øve en masse forskellige ting, men med fokus på koncentration og det at være en god spiller på banen.

Derudover gik Nanna Møller meget op i at gøre fodbold til en leg for børnene, så de havde en hyggelig uge.

- Jeg tror, jeg er god til at være i øjenhøjde med børnene, lytte til dem, være sammen med dem og fornemme, hvad de gerne vil, fortæller hun.

Annonce

Ny pris i DGI

Den officielle titel på prisen er ’Bauhaus-prisen til Årets DGI Fodboldskoletræner’, og den uddeles for første gang i år, da samarbejdet mellem byggemarkedskæden Bauhaus og DGI Fodbold er indgået i 2020.

- Vi vil gerne støtte de aktive fællesskaber, der opstår mellem træner, børn og de mange frivillige på DGI's fodboldskoler. Når vi uddeler Bauhaus-Prisen sammen med DGI Fodbold, gør vi det med udgangspunkt i vores partnerskab og matchende værdier: fællesskab, lokal forankring og ønsket om at gøre det bedste, man kan, siger Mads Jørgensen, adm. direktør i Bauhaus, i en pressemeddelelse.


Nanna Møller er indstillet til prisen for sin måde at tale med børnene på under træningerne. I sommerferien gav hun børnene på byens fodboldskole en oplevelse ud over det sædvanlige. Hun var god til at motivere børnene, tale med dem og give dem lyst til at øve sig igen og igen.

Fra indstillingen af Nanna Møller til årets fodboldskoletræner


Lars Møller, formand for DGI Fodbold, tilføjer:

- Prisen er sat i verden for at hædre de mange frivillige kræfter, som gør et kæmpe arbejde for at skabe gode rammer for børn der spiller fodbold. Frivillige, som fortjener at blive bemærket og anerkendt for det, de kan og gør. Prisen gives derfor til den træner, der har gjort det bedste, hun eller han kan for at sætte glæden i spil blandt børnene på sommerens fodboldskoler.

Annonce

Stort at være nomineret

Vinder Nanna Møller prisen, får hun en speciallavet pokal i amerikansk valnød, et gavekort på 10.000 kroner til et valgfrit grillarrangement samt et gavekort til en middag for hende og familien.

- Det har givet mig meget glæde at være nomineret, og det kunne selvfølgelig også være fedt at vinde. Men jeg synes, det er stort i sig selv at være nomineret og få den anerkendelse, og derfor blev jeg også helt chokeret, da jeg fik det at vide, siger Nanna Møller.

Derudover giver den årlige uge på fodboldskole også en masse til hende selv - og dermed ikke kun til børnene.

- Jeg tror, det giver noget læring, som kan blive godt at have med sig. Man får erfaring med at omgås andre og have ansvar, og så synes jeg, det er vigtigt, at man også selv har det sjovt med det, man laver, siger hun.

Afstemningen til årets fodboldskoletræner foregik frem til torsdag middag på DGI Fodbolds Facebook-side. Vinderen kåres 22. september. De to andre nominerede er Snorre Poulsen fra Buerup-Reerslev IF ved Jyderup og Thomas Hestehave fra Hjerting IF ved Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kulturdage i Gedved er tilbage

Horsens Posten

Aftensang i Vor Frelsers Kirke

Horsens Posten

Ole vil give udsatte børn en uforglemmelig juleaften: I år kan coronavirus gøre det svært - men ikke umuligt

Annonce