Annonce
Horsens Posten

Travl weekend på Langelinie: Beach volley og børnekoncert på programmet

Børn i 6-12-årsalderen kan søndag prøve kræfter med cirkus. Her er det fra sankthansaften på Langelinie sidste år. Arkivfoto: Claus Skovholm
Annonce

Horsens: Det tyder på, at august bringer sommervejret tilbage, og det er der nok en del folk på Langelinie i Horsens, der er glade for. Her er nemlig flere aktiviteter på programmet hen over weekenden.

Lørdag arrangerer Mærk Byen sammen med UngEvent og Roundnet Denmark en gratis Beach Day med DJ-musik, lounge-område og turneringer i beach volley, bumper balls og spike ball.

Til turneringerne møder man bare op med sit hold og tilmelder sig på stedet. Spike Ball kræver to spillere per hold og handler i korte træk om at slå en bold ned i en trampolin, så modstanderne ikke kan få fat i den. Til bumper balls og beach volley består holdene af fire spillere.

For de mindste er der også flere aktiviteter. Lørdag giver Lummer Stue koncert i det opstillede cirkustelt klokken 14 og en time frem, og i selvsamme telt er der miniforestilling og cirkusworkshop søndag fra klokken 14 til 16. Begge events er målrettet 6-12-årige.

Man kan også bare tage på Langelinie og nyde det gode vejr, meteorologerne lover i løbet af weekenden. Arkivfoto: Morten Pape

Lørdag klokken 19 er der comedy-tryl i cirkusteltet med makkerparret Mortenn og Wulf, hvis tryllerier har over to millioner visninger på hit-mediet TikTok. Her er det henvendt mod den yngre halvdel af teenagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Forfattere sender julehilsner

Annonce