Annonce
Horsens Posten

Travl weekend på Langelinie: Beach volley og børnekoncert på programmet

Børn i 6-12-årsalderen kan søndag prøve kræfter med cirkus. Her er det fra sankthansaften på Langelinie sidste år. Arkivfoto: Claus Skovholm
Annonce

Horsens: Det tyder på, at august bringer sommervejret tilbage, og det er der nok en del folk på Langelinie i Horsens, der er glade for. Her er nemlig flere aktiviteter på programmet hen over weekenden.

Lørdag arrangerer Mærk Byen sammen med UngEvent og Roundnet Denmark en gratis Beach Day med DJ-musik, lounge-område og turneringer i beach volley, bumper balls og spike ball.

Til turneringerne møder man bare op med sit hold og tilmelder sig på stedet. Spike Ball kræver to spillere per hold og handler i korte træk om at slå en bold ned i en trampolin, så modstanderne ikke kan få fat i den. Til bumper balls og beach volley består holdene af fire spillere.

For de mindste er der også flere aktiviteter. Lørdag giver Lummer Stue koncert i det opstillede cirkustelt klokken 14 og en time frem, og i selvsamme telt er der miniforestilling og cirkusworkshop søndag fra klokken 14 til 16. Begge events er målrettet 6-12-årige.

Man kan også bare tage på Langelinie og nyde det gode vejr, meteorologerne lover i løbet af weekenden. Arkivfoto: Morten Pape

Lørdag klokken 19 er der comedy-tryl i cirkusteltet med makkerparret Mortenn og Wulf, hvis tryllerier har over to millioner visninger på hit-mediet TikTok. Her er det henvendt mod den yngre halvdel af teenagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce