Annonce
Horsens Posten

Tre restauranter og en førstesal - spisesteder melder klar til at åbne

Tre spisesteder åbner på første sal i bytorvet fredag 14. maj. Foto: Michael Svenningsen
14. maj åbner Dalle Valle, Café A og A Kebab i bytorvet.

Horsens: - Vi åbner 14. maj, og lige nu mangler vi blot et par småting.

Centerdirektør Anette Vestergaard ser frem til fredag 14. maj. Her kan Bytorv Horsens byde velkommen til tre nye spisesteder, Dalle Valle, Café A og A Kebab.

De tre spisesteder er, ifølge centerdirektøren, madtilbud, som skal supplere de øvrige tilbud i centret. At åbningen sker nu, er en forløsning, forklarer hun:

Annonce

Udsættelse på udsættelse

- Det har været lang tid undervejs på grund af corona-situationen. De skulle have været åbnet sidste år, så hed det februar i år, og nu er vi i midten af maj. Heldigvis kan det endelig lykkes nu, siger Anette Vestergaard.

Spisestederne kan findes på førstesal i bytorvet sammen med Sport 24 og H&M.


Når sådan noget skal udvælges, ser vi på, hvad vi mangler og prøver at supplere og blive så brede som mulige.

Anette Vestergaard


Den oprindelige plan hed, at spisestederne skulle flytte ind i Bytorv Horsens, når centrets første sal er blevet renoveret. Men sådan kom det som nævnt ikke til at gå.

Nu forventer Anette Vestergaard, at restauranterne kommer godt fra start. I hvert fald har man fra centrets side forsøgt at lave et totalmatch, lyder det, i forhold til stedets øvrige forretninger og efterspørgsel fra kunderne.

- Når sådan noget skal udvælges, ser vi på, hvad vi mangler, og prøver at supplere og blive så brede som mulige. Eksempelvis er Dalle Valle kendt og elsket af danskerne på grund af deres kæmpe buffet, og A Kebab kan noget andet og er noget andet i forhold til, hvad vi ellers har herinde i bytorvet, siger hun og indskyder:

- Vi forholder os altid til, hvad kunderne vil have og sammenholder det med, hvad der er på markedet. Det gjorde sig eksempelvis også gældende med butik Kings & Queens - den takkede vi ja til, da muligheden bød sig, fordi kunderne som med Dalle Valle i stor stil havde efterspurgt den, siger Anette Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce