Annonce
Horsens Posten

Ugens anbefaling: Nettet strammer om de lokale fysiske butikker

Vi skal passe på vores fysiske butikker. Derfor lyder ugens anbefaling fra Claus Johansen, at vi tager ud og shopper hos dem, vi har nær, når butikkerne igen må åbn. Arkivfoto: Thomas Schütt
Annonce

Inden julehandlen 2020 lancerede City Horsens en kampagne med sloganet "Shop hos dem, du har nær". Det skulle hjælpe de lokale city butikker i kampen mod nethandlen.

Alligevel viser alle tal her efter jul, at nethandlen buldrer frem. Kunderne glemmer, at mange af netbutikkerne er udenlandske og derfor bliver pengene sendt til udlandet.

Det koster indtjening, arbejdspladser og skatteindtægter og hvem skal, når butiksdøden indtræffer, betale for julemand, julebelysning, late night, sponsorat til børnenes sportstøj, gave til tombola, til elevernes studieture, og jeg kunne blive ved.


Kunderne glemmer, at mange af netbutikkerne er udenlandske og derfor bliver pengene sendt til udlandet.

Claus Johansen


Husk på, hvordan Søndergade så ud og igen ser ud, når alt er lukket ned på grund af coronaen.  Ingen hyggelige shoppingture og cafebesøg med familie og venner. Det kan blive hverdag, hvis vi tror, alt handel skal foregå online hjemme fra sofaen.

De fysiske butikker kan tilbyde kunde service og gode oplevelser eller sagt helt simpelt ”Gøre kunderne glade”, så husk shop hos dem, du har nær.

PS. Vi glemte det værste, butiksdøden vil være et farvel til Horsens Posten, ingen til at annoncere, og hvornår har vi sidst set en annonce for en netbutik i avisen?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Status på plejecentrene i Horsens: Flere smittede på Præsthøjgården og færre restriktioner på Lindehøj

Annonce